Meghan hercegné gyerekkori barátnője féltette őt Harrytől: előre tudta, hogy nem lesz boldog a királyi családban
Meghan hercegné barátnőjének nem volt alaptalan az aggodalma.

meghan-és-harry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg még sokáig fogjuk emlegetni Harry herceg és Meghan hercegné Oprah Winfrey-nek adott interjúját, amelyet a CBS csatorna 2021. március 7-én tűzött műsorára. A beszélgetés alaposan felkavarta az állóvizet, miután a pár csupa olyan dologról rántotta le benne a leplet, ami kínos és botrányos a királyi családra nézve.

Többek között arról volt szó, hogy a párnak mennyi megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, mielőtt 2020 elején visszaléptek volna a brit királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepkörükből. Valamint azt is taglalták, hogy Meghannal milyen kegyetlenül bánt a brit sajtó. 

Meghan hercegné barátnője ezért féltette őt

A legnagyobb felháborodást az a történet keltette, amelyben Sussex hercegnéje elárulta, a família egy tagja rasszista megjegyzést tett születendő gyermekére, amikor azt találgatta, mennyire lesz sötét Archie bőrszíne. Az interjú után Meghan több közeli ismerőse szólalt fel a médiában. Köztük gyerekkori barátnője is elmondta a véleményét, aki elárulta, cseppet sem lepték meg a hallottak, ugyanis az elejétől kezdve aggódott, milyen sors vár majd barátjára, ha Harry herceg feleségül veszi.

harry és meghan esküvő
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A 39 éves előkelőség és gyerekkori barátnője, Simone Burns Dilley ugyanabba a katolikus lányiskolába jártak. Az Immaculate Heart High School tanulóiként ismerkedtek meg gimnazista korukban, majd később is közeli viszonyban maradtak. A nő elárulta, miután kiderült, hogy Harryvel eljegyezték egymást, ő és a baráti körük többi tagja is aggódni kezdtek.

- Természetesen nagyon izgatottak lettünk a hír hallatán! De hogy őszinte legyek, amennyire örültem neki, annyira féltettem is őt. Elvált, félig fekete színésznőként csatlakozott a királyi családhoz. Egyből azt gondoltam: „Istenem, biztosan kegyetlenül fognak bánni vele!” - magyarázta az E! True Hollywood Story című műsorban.

Meghan hercegné smink nélküli fotója

Meghan hercegné igazi természetes szépség, nincs is szüksége sok sminkre, mert olyan egészséges az arcbőre. Amikor még volt Instagram-fiókja, még a festetlen arcát is megmutatta a nagyvilágnak.

Ezt is szeretjük