Paul Walker modell lánya dögös fehérneműben pózolt: Meadow fotóján ámulnak a rajongók
Meadow Walker megmutatta dögösebb oldalát.

paul-walker-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meadow Walker pont 15. születésnapja előtt veszítette el szeretett édesapját, Paul Walkert, aki 2013 novemberében autóbalesetben vesztette életét.

A Halálos iramban-filmek sztárja biztosan büszke lenne lányára, akiből amellett, hogy egy nagyon bájos, felnőtt nő lett, a divatiparban bontogatja szárnyait, emellett a Paul Walker Alapítvány alapítója és feje, az óceánok és a környezet védelme mellett a rászoruló gyerekeknek is segít.

Meadow Walker fehérneműben pózolt

Meadow már 2017-ben leszerződött a DNA Models ügynökséghez, ám a szekér 2021-ben indult be számára, márciusban a Givenchy kifutóján debütált, ez volt élete legelső divatshow-ja, amelyen manökenként részt vehetett. Legutoljára a Re-Edition magazin kedvéért vállalt el egy fotózást, a 22 éves szépség egy dögös fehérneműbodyban pózolt.

"Úristen, erre a fotóra nem számítottam", "olyan vagy, mint a '90-es évekbeli szupermodellek egyike", "gyönyörűen festesz", "csodás, hosszú lábaid vannak" - írták a pozitív kommenteket a fotó alá a rajongói.

Élete legelső címlapját is kiadták, a Pop Magazine tavaszi-nyári számában szerepel, a felkérést Instagram-oldalán is megköszönte. Rengetegen gratuláltak neki ekkor is, köztük volt Tyrese Gibson, aki a Halálos iramban-filmekben Romant alakítja.

Ki tudja, ha Meadow így halad, lehet, hamarosan még több felkérést kap, az biztos, hogy még hallunk a sikereiről. Édesapja biztosan büszke lenne rá, különleges és példaértékű volt a kapcsolatuk, erről Walker testvére, Cody nyilatkozott a People magazinnak 2018-ban.

- Imádta az apaszerepet, annyira büszke volt a lányára.

Paul Walker édesapja így fogalmazott róluk:

- Lánya jelentette a világot számára, egy édesapa sem szerette úgy szerintem a gyermekét, ahogy ő Meadow-t.

Pont a tragikus baleset előtt nem sokkal költözött az akkor még kamasz lánya hozzá, ugyanis Meadow édesanyjával, Rebecca Soterosszal már régóta nem voltak együtt, ugyanis a nőnek alkoholproblémái lettek, ezt viszont nem nézte jó szemmel a színész. Ezért is örült, hogy lánya Los Angelesbe ment, hogy vele éljen. A baleset napján még együtt reggeliztek, és megbeszélték, megvásárolják a karácsonyfát idén, ugyanis Amerikában december 24-énél jóval előbb, már novemberben felállítják és feldíszítik a fát. Sajnos a szépen induló nap végül rémálommá alakult át.

Billie Eilish megmutatta nőies idomait

Képes összeállításunkban megnézheted Billie Eilish dögös fotóit.

Ezt is szeretjük