Az énekesnő eddig bő ruhákkal rejtegette alakját: dögös, fehérneműs címlapfotózást vállalt el Billie Eilish
Billie Eilish a Vogue kedvéért vállalta be a dögös fotózást.

billie-eilish-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Billie Eilish korunk egyik legnépszerűbb tinisztárja, az énekesnő csupán 19 esztendős, de már hét Grammy-díj büszke tulajdonosa, 2015-ben töltötte fel legelső dalát az internetre, majd 2017-ben jelent meg az első EP-je, debütáló albumát 2019-ben adta ki. Olyan slágerekkel vált népszerűvé, mint a Bad guy, a Bury a friend, az Everything I wanted vagy a When the party's over. Főleg a tinédzserek körében népszerű, extravagáns stílusával milliókra hat, eddig főleg bő ruhákban mutatkozott, azonban a brit Vogue kedvéért dögös fotózásra adta be a derekát.

Billie Eilish fehérneműs fotózáson mutatta meg alakját

Eilish nem szerette volna, ha mindenki a testével foglalkozna, és azáltal szexualizálnák, ami érthető is volt, hiszen még szinte gyerek volt, amikor belekezdett a zenélésbe. Pont emiatt viselt állandóan bő pólókat, nadrágokat, még ha a vörös szőnyegre lépett, akkor is a laza stílust képviselte. A 19 éves sztár pont emiatt lepett meg mindenkit a brit Vogue júniusi címlapjával, akár egy hollywoodi díva, úgy fest a felvételeken.

- Sokkal inkább nőnek érzem magam most már. Szó szerint soha nem vállaltam még be ilyet - mesélte a fehérneműs fotózásról a lapnak, amit a klasszikus pin up stílus ihletett.

Sokáig nem volt magabiztos a testében, bár kis korában rendszeresen táncolt, 13 évesen, egy sérülés miatt abba kellett hagynia, ezután kezdett bő ruhákat hordani. Bevallotta, a hasát még mindig nem szereti a testén, ezért is vállalta be, hogy a fotózáson fűzőt viseljen. Ez a címlapja a nagy átalakulásának második foka, hiszen március közepén debütált szőke hajával, akkor a rajongói sejtették, hogy hamarosan új albummal jelentkezik, a Happier Than Ever július végén jelenik meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan pózolt Billie Eilish a brit Vogue-nak.

Ezt is szeretjük