Ő volt a Bond-lány a Polipkában: a 77 éves Maud Adams friss fotókon
Maud Adams Az aranypisztolyos férfi és a Polipka sztárja volt.

profimedia-0139855465
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A James Bond-filmekben szebbnél szebb nők tűntek fel a főszereplők oldalán, amikor Roger Moore alakította a híres kém szerepét, Maud Adams két alkalommal is feltűnt mellette. 1974-ben Az aranypisztolyos férfiban Andrea Anderst játszotta, az 1983-as Polipkában pedig ő volt a címszereplő.

Maud Adams napjainkban

Maud Adams 1945. február 12-én született Svédországban. Érdekesség, hogy eleinte nem a szórakoztatóiparban képzelte el a jövőjét, tolmácsnak készült, ugyanis öt nyelven beszél folyékonyan. 1963-ban keltette fel egy fotós figyelmét, miközben épp vásárolt egy boltban, a férfi engedélyét kérve megörökítette őt, majd ezt a képet elküldte az Allers magazin által szervezett Miss Sweden szépségversenyre, így indult be a modellkarrierje.

Az Ellen Ford modellügynökségnek dolgozott, élt Párizsban és New Yorkban is, színészi karrierjét 1970-ben kezdte, egy kisebb szerepet kapott A fiúk a csapatban című alkotásban. A legtöbben a James Bond-filmekből ismerhetik őt.

A Bond-filmeken kívül nem szerepelt olyan alkotásokban, amelyek beindították volna még jobban a karrierjét. 2010-ben vonult vissza a színészkedéstől, a The Rooneys című film volt az utolsó munkája. A szépségiparba is belekóstolt, ő volt a Scandinavian Biocosmetics cég igazgatója. Manapság visszavonultan éli az életét, így szinte alig lehet látni. Ebben a hónapban egy lesifotós örökítette meg Beverly Hillsben, épp a kutyáit sétáltatta. Több új képet készített róla, a felvételeket az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Kétszer ment férjhez, 1966-ban Roy Adams fotós felesége lett, de 1975-ben elváltak, 1999-ben Charles Rubinhoz ment hozzá, vele a mai napig együtt van.

Képes összeállításunkban további, régebbi felvételeket láthatsz a színésznőről.

Ezt is szeretjük