Amanda Lear volt a 70-es évek diszkókirálynője: 82 évesen így néz ki szívműtétje után
Amanda Lear ennyit változott az elmúlt évtizedek alatt.

amanda-lear-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Lear először Salvador Dalí állandó modellje volt, ami nem volt akkora véletlen, hiszen ő maga is festészetet tanult Párizsban és Londonban. Dalí terjesztette el róla, hogy valójában férfi, de ezt a díva tagadta. A '70-es években zenei karrierbe vágott, olyan slágerei voltak, mint a Follow Me, az Enigma vagy a Queen Of Chinatown. A Vietnámban született francia énekesnő Európa diszkókirálynőjévé vált, ám a zeneipar folyamatosan alakul, a '80-as években egyre kevesebben hallgattak olyan stílusú dalokat, amilyeneket ő készített. Ettől függetlenül a zenélés még mindig az élete része.

Amanda Lear szívműtéttel kezdte az évet

A 82 éves énekesnő Instagramján jelentette be idén januárban, hogy szívműtéten esett át Zürichben: "Örülök, hogy megcsinálták! Szívműtétem volt. A szívemet megjavították, és mostantól még jobban fogom vele szeretni a rajongóimat" - fogalmazta a poszt alatt.

Egyelőre még otthon lábadozik, ám ezt az időt sem tölti tevékenykedés nélkül, rengeteget fest, a műveit pedig meg is osztja a közösségi oldalán.

A festés mellett a zene is ugyanolyan szerelme maradt, legutóbbi albuma, a Tuberose 2021-ben jelent meg. A legendás énekesnő friss képein fantasztikusan néz ki, csakúgy mint fiatalon, most is vérbeli díva. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Amanda Lear.

Ezt is szeretjük