A 76 éves Helen Mirren tűzpiros estélyi ruhában ragyogott: stílusát a fiatalabbak is irigyelhetik
Helen Mirrentől bátran elleshet az ember pár öltözködési praktikát.

helen-mirren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akikről köztudott, ha a vörös szőnyegre lépnek, mindig csodásan festenek, ugyanis ruhaválasztás terén képtelenek mellényúlni, ilyen például Amal Clooney vagy Katalin hercegné, akik nők millióit inspirálják öltözködésükkel, azonban a hetven fölötti generáció között is akadnak olyan sztárok, akiktől bátran elleshet pár praktikát az ember, közéjük tartozik Helen Mirren

Helen Mirren stílusa

A 76 éves színésznő ízig-vérig nő, bátran visel színeket, rajong a magas sarkúkért és persze a sminktermékekért is. Sűrűn kap meghívást a divathetekre, sőt előfordult, hogy modellnek is felkérték. Az a típus, aki mindig gondosan átgondolja, mit vesz fel egy eseményre.

- Előző este kiválogatom a ruháimat. Kiteszem a harisnyanadrágomat, a cipőmet, a pulóveremet, az alsóneműmet vagy bármi mást, amit viselni fogok. Tehát ha reggel pánikban vagyok, ami gyakran előfordul, mert szoktam késni, akkor nem aggódom, mit vegyek fel, mert tudom, hogy minden klappolni fog a szettemmel. Ez az egyetlen apróság, amit csinálok - fogalmazta a Vogue-nak.

Február 8-án lépett utoljára a vörös szőnyegre, akkor a Duke című film premierjén vett részt, ahol egy nagyon csinos, tűzpiros estélyiben ragyogott. Olyan volt, akár egy díva, de nem ez az egyetlen gyönyörű ruhája.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nőies, kifinomult és elegáns Helen Mirren stílusa.

Ezt is szeretjük