Matthew McConaughey és gyönyörű családja: modell feleségével és 3 gyerekével ment a premierre
Matthew McConaughey az Énekelj! 2 premierjén jelent meg a családjával.

matthew-mcconaughey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban az Énekelj! 2 című animációs filmet december eleje óta vetítik a mozik, az alkotás Los Angeles-i premierjét december 12-én, vasárnap este tartották meg.

Matthew McConaughey a színházigazgatóként dolgozó koala, Buster Moon szinkronhangja. Természetesen a második részben is központi szerepet kap.

Matthew McConaughey családjával ment a premierre

Az 52 éves színész a rajzfilm premierjére gyönyörű családjával együtt érkezett, a róluk készült fotót a hivatalos Instagram-oldalán is megosztotta. Olyan hírességek írtak nekik dicsérő kommenteket, mint Reese Witherspoon, Rita Wilson vagy éppen Helena Christensen.

McConaughey mindig is szeretett volna családot, így sokáig tudatosan kereste az igazit, ám sosem találta, derült ki a Zöldlámpa című memoárjából. Egyszer azt álmodta, hogy 88 éves agglegényként 22 gyereke született, és mindegyik más nőtől volt, ettől függetlenül mindnyájan boldogok voltak. Ezt spirituális üzenetként értelmezte, rájött, semmi baj, ha sosem találja meg élete asszonyát, mert úgy is válhat édesapává. Ezután nem keresett tovább, rábízta a sorsra a szerelmi életének alakulását.

A trükk bejött, mert pár hónappal később megismerte Camila Alves modellt a Hyde Clubban. Először nem akarta az egzotikus szépség beadni a derekát a színésznek, de végül mégis egymásba szerettek. Az első találkozásukról részletesen ide kattintva olvashatsz. 2006 óta alkotnak egy párt, azóta családot alapítottak, és össze is házasodtak.

GettyImages-1358706144
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A házasság előtt, 2008-ban váltak szülőkké, akkor született meg idősebbik fiuk, Levi, 2010-ben jött a világra Vida lányuk, 2012-ben pedig a kis Livingstonnal bővült a família. Érdekesség, hogy amikor az első babájukat várták, az örömhír bejelentésekor McConaughey édesanyja kiakadt, mert ő arra nevelte a fiát, hogy először nősüljön meg, majd csak utána vállaljon gyereket, szerencsére ezt a nézeteltérésüket hamar lerendezték egymás között.

McConaughey sokáig félt a házasságtól, mert attól tartott, elveszíti önmagát, ám 2011-ben az akkor hároméves kisfia megkérdezte tőle, miért nem vette még el az anyukáját. Ezután beszélt a lelkészével és több, sikeres házasságban élő ismerősével a nősülésről. Összeszedte a bátorságát, és 2011 karácsonyán megkérte Camila kezét, majd a következő évben összeházasodtak. Azóta is kitartanak egymás mellett jóban és rosszban.

Adam Sandler lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek Adam Sandler kamasz lányai.

Ezt is szeretjük