Ők Adam Sandler ritkán látott kamasz lányai: Sadie 15, Sunny 13 éves

Adam Sandler és felesége, Jackie két kamasz lányt nevel.

GettyImages-1191563950
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler a legtöbb vígjátékában egy kissé balfék, ám mégis szerethető családapát alakít. A való életben is családos ember, sőt, az 1999-es Apafej című filmnek köszönheti, hogy megismerhette élete szerelmét, Jackie-t, akit 2003-ban vett feleségül. Két lányuk született: Sadie 2006. május 6-án, Sunny 2008. november 2-án látta meg a napvilágot.

Adam Sandler lányai

A filmjeiből is érződik, hogy egy családcentrikus ember, akinek a felesége és a gyermekei állnak az első helyen. Saját bevallása szerint nagyon aggódó típus.

- Apaként mindig idegeskedsz, mert azt akarod, hogy a gyereked boldog legyen. Most már értem, hogy a szüleim miért mondták mindig nekem, hogy viselkedjek jól és vigyázzak magamra. (...) A legfontosabb, hogy a családban mindenki jól legyen. Ha bántódás éri a szeretteidet, akkor az neked is fáj - idézte szavait a Huffington Post.

A gyermekei több filmben is kaptak apró szerepet, például benne voltak a Jack és Jillben, A kavarásban, a Gyagyás gyilkosságban vagy a Hubie, a halloween hősében. A színész Ellen DeGeneresnek mesélte el, az utóbbi években a lányok kérték tőle, had szerepeljenek ők is az alkotásokban, szó sincs arról, hogy ő kényszeríti őket a szereplésre, sőt, olyan szinten óvja őket, hogy a vörös szőnyegen csak ritkán mutatkozik velük, emellett a közösségi oldalára sem posztol közös képeket a lányokról.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek Adam Sandler kamaszlányai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük