Matt Damon 47 éves felesége bombázó bikiniben: ilyen Luciana alakja 4 gyerek után

Matt Damon le sem tudta venni a tekintetét a gyönyörű Luciana nőies idomairól.

profimedia-0807350798

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matt Damon és felesége, a 47 éves Luciana Barroso igazi álompárost alkotnak együtt. A sztárpár 2005-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent. Közös gyermekük a 17 éves Isabella, a 14 éves Gia és a 12 éves Stella. A nőnek már az előző kapcsolatából is született egy gyermeke, a 24 éves Alexia.

A színész és szerelme közel húsz év házasság után is csak úgy epekednek egymásért, amelyet strandolós fényképük is hűen tanúsít.

Matt Damon felesége

A sztárpárt Miamiban kapták lencsevégre, ahogyan éppen a hűsítő óceán partján eresztették ki a fáradt gőzt. Luciana egy falatnyi, kék színű bikinit viselt, amely kihangsúlyozta karcsú vonalait és csinos alakját. Hosszú, barna haját kiengedve hordta, és egy fehér baseballsapkával bolondította meg a lazán dögös megjelenését.

profimedia-0808342140
Fotó: Profimedia

Egymás felé fordultak, mosolyogva beszélgettek, a színész pedig láthatóan alig tudta levenni a szemét feleségéről. A kétgyermekes szépség nőies idomait sokan megirigyelhetnék, ahogyan férjével való idilli házasságát is.

- Büszke vagyok magamra, nagyrészt Luciana miatt, hogy ilyen profi színésszé váltam. Hivatásos színésznek lenni azt jelenti, hogy mész, és végigcsinálod a 15 órás napot. A feleségem nagyon sokat segített abban, hogy túllendüljek a helyzeteken, és a maximumot tudjam beletenni a munkába - mesélte Matt Lucianáról a Jake's Takesnek adott interjújában.

Hugh Grant és felesége a Versailles-i kastélyban

Hugh Grant és felesége is meghívót kaptak a Versailles-i kastélyba.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük