Hugh Grant 19 évvel fiatalabb felesége kiköpött Audrey Hepburn volt az estélyi ruhájában: a kastélyba voltak hivatalosak

Hugh Grant és felesége is meghívót kaptak a Versailles-i kastélyba.

GettyImages-1692447084 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy azt ma már megírtuk, Károly király és Kamilla királyné jelenleg egy háromnapos királyi látogatáson vannak Franciaországban, szeptember 20-án, este a Versailles-i kastélyban rendeztek a tiszteletükre egy vacsorával egybekötött bált.

A nem mindennapi esten hírességek is részt vettek, köztük volt Hugh Grant is, aki a Marie Curie Cancer Care jótékonysági szervezet támogatója. Az alapítvány gondozást és támogatást nyújt a rákos betegségben szenvedőknek és a hozzájuk közel állóknak. Károly király is támogatja őket, így ez már egy közös pont a színészben és az uralkodóban.

Hugh Grant és felesége a Versailles-i kastélyban

A 63 éves sztárt elkísérte 19 évvel fiatalabb felesége, Anna Elisabet Eberstein, aki olyan volt, akár Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című klasszikusban. Fekete estélyijét egy fehér gyöngysorral dobta fel.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik részt vettek a banketten. Képes összeállításunkban megnézheted, kik kaptak meghívót szeptember 20-ára a Versailles-i kastélyba.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kamilla királyné és Brigitte Macron a szeptember 20-ai banketten

Neked kinek a ruhája tetszett jobban?

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük