Gordon Ramsay felesége mással járt, amikor megismerkedtek: így jöttek össze végül

Gordon Ramsay és felesége, Tana nem a hagyományos módon szerettek egymásba.

GettyImages-846294502 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay és felesége, Tana 1996-ban kötötték össze az életüket. Az évek során összesen öt gyermeket vállaltak. Legidősebb lányuk, Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Elizabeth, becenevén Tilly 2001-ben, míg Oscar 2019-ben látta meg a napvilágot. 

Azonban a nagy szerelem és a tökéletes családi idill ellenére az ő megismerkedésük sem volt zökkenőmentes és tündérmesébe illő. Tana még egy másik, Tim nevű férfival alkotott egy párt akkor, amikor megismerte a séfet. A hab a tortán már csak az volt, hogy Tim Gordon Ramsay egy jó barátja és kollégája volt.

Gordon Ramsay és felesége megismerkedése

A 49 éves Tana 18 éves korában találkozott először a séffel, első találkozójuk nem hagyott túl jó emlékeket a nőben. Egy ideig nem is találkoztak, azonban 1996-ban minden megváltozott, és újra egymásra találtak. Tanát megcsalta a párja, és végül Ramsay volt az, aki megvigasztalta őt.

GettyImages-1250818075
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Emlékszem, amikor először találkoztam vele, akkor tulajdonképpen az egyik barátjával randevúztam. Istenem, olyan arrogáns volt, mindig ezt gondoltam róla, mert állandóan az ő hangját hallottam akkoriban. Tipikusan az a személy volt, aki mindenkit és mindent felkavart. Ebből a szempontból egyáltalán nem változott, ez mostanra talán még nyilvánvalóbbá vált - mesélte Tana a  People magazinnak.

A barna hajú szépség ismeri férje jobbik oldalát is, amelyet csak azok láthatnak, akik nagyon fontosak a számára, és közel enged magához.

- Sokan talán nem is gondolnák, hogy milyen hihetetlenül érzékeny tud lenni. Ahogy Ramsay idősebb lett, egyre jobban javultak az empatikus képességei is, ezt vettem észre. Nagyon közhelyesen hangzik, de amíg barátok vagytok, amíg szeretitek egymást, addig minden szuper lesz.

A séf és családja nagyon sok időt töltenek együtt, feleségével hétvégente előszeretettel kirándulnak a természetben, imádnak új helyeket közösen felfedezni.

GettyImages-1172020648
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

A sztárséf felesége 2016-ban azt is elárulta a Telegraphnak, hogy tudja, férje sokszor nehéz eset, azonban ő így szereti, és elfogadja olyannak, amilyen. 

- Gordon egyszerűen szereti az embereket megőrjíteni. Odáig van érte. Meg kell értened a viselkedését ahhoz, hogy tudd, milyen, és én teljesen megértem és érzem őt.

Gordon Ramsay lánya ilyen dögös volt a táncos műsorban

Tilly a BBC táncos műsorának első adásában felszántotta a parkettet.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük