Goldie Hawnról és Kurt Russellről szívmelengető képek születtek: 40 év együttlét után is odáig vannak egymásért

Kurt Russell és Goldie Hawn párosa egyszerűen imádni való.

GettyImages-869979794
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kurt Russell és Goldie Hawn Hollywood egyik legtüneményesebb párosa, a két csillagot utoljára február 14-én fotózták le, éppen New Yorkban andalogtak együtt. 

Kurt Russell és Goldie Hawn

1966-ban találkoztak először a The One and Only, Genuine, Original Family Band című film forgatásán, de csak 1983-ban kerültek közelebb egymáshoz a Második műszak című mozijuk munkálatai alatt. Ebben az évben már a szerelmük negyvenedik évfordulóját ünnepelhetik, ami azért elég hosszú idő, és nem sok pár mondhatja el magáról, hogy ennyi évtizeden keresztül kitartanak egymás mellett. Az elmúlt években több alkalommal megkérdezték tőlük, mi a kapcsolatuk titka.

- Ha két ember tényleg együtt akar lenni, akkor erre muszáj vigyázni, úgyhogy lepd meg a másikat, hogy égjen tovább a tűz. Amikor csak tudtok, menjetek el valahova. Nevessetek sokat, mozduljatok ki a gyerekek nélkül, csak menjetek, és szórakozzatok. Például túrázzatok egyet, vagy menjetek el egy hotelszobába, és csináljatok valami egészen szokatlant - idézte a színésznő szavait 2020-ban az Independent.

Két évvel később ennél kicsit rövidebb módon foglalta össze, mi a hosszan tartó szerelem titka.

- A titok a külön fürdőszobában rejlik - fogalmazta az E! Newsnak.

Úgy tűnik, ezek a trükkök tényleg működnek, a sztárpár csak úgy ragyog a friss képeiken.

Összeállításunkban megnézheted, milyen imádni való párost alkot Goldie Hawn Kurt Rusell-lel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük