Kate Hudson megmutatta szőke kislányát: a 4 éves Raniról irtó édes videót készített

Kate Hudson kislánya nagyon cukin dobol a medence partján, ilyen nagy már a négyéves Rani.

kate-hudson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson büszke háromgyermekes édesanya, aki számára két fia és kislánya jelentik a világot. Legidősebb fia, Ryder már 19 éves, Bingham 11 éves, és általános iskolába jár, kislánya, Rani pedig már négyéves. 

Gyermekei a színésznő más-más kapcsolataiból születtek, ennek ellenére mindhárman igazán összetartóak, és szeretik egymást. Ryder édesapja Chris Robinson, Binghamé pedig Matt Bellamy. Kislánya édesapjával, Danny Fujikawával 2016 óta imádják egymást. A 43 éves sztár előszeretettel posztol Raniról, aki egyre jobban hasonlít édesanyjára.

Kate Hudson lánya videón

Kate Hudson Instagram-oldala igazi cukiságforrás, amelyen felfedezhetjük egy szem lányát is. Raniról nagyon édes videót tett közzé, amelyen a csemete éppen a medence szélén, a hangtálakhoz üti a dobot.

„Kezdődik a hangolás” - írta a videóhoz, amelyet hamarosan elleptek a dicsérő kommentek.

A kicsin kétrészes fürdőruha van, szőkésbarna haja vizesen hullik a vállára, miközben lelkesen dobol a medence mellett. A rajongók közül többen megjegyezték, hogy úgy látszik, Rani vérében van a zene - és talán a színészet is, akárcsak édesanyjának.

„Nagyon hasonlít rád! Látszik a mozdulatain és az elszántságán is, hogy a vérében van a ritmus és a pezsgés.”

„Olyan nagyon édes, hogy alig találok rá szavakat! Megértem, hogy büszke vagy rá” - dicsérte egy rajongó. 

Julianne Moore lánya, Liv tiszta anyja

Az Oscar-díjas Julianne Moore, akit olyan filmekből ismerhet a közönség, mint a Hannibal, a Nő az ablakban vagy az Őrült, dilis, szerelem, két gyermek anyja. Fia, Caleb 1997-ben született, lánya, Liv pedig 2002-ben látta meg a napvilágot. A fiatal nő egyértelműen örökölte édesanyja szépségét és pozitív kisugárzását.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük