Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya tiszta anyja: a 18 éves Devából modell lett

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya tudatosan építi karrierjét.

GettyImages-111529852
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, a 18 éves Deva Cassel megnyerte a genetikai lottót, ahogy azt a friss képei is alátámasztják, le sem tagadhatná, hogy az édesanyja szépségét örökölte.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya

Csupán 15 éves volt, amikor a Dolce & Gabbana arca lett, 2020 tavaszán az egyik parfümjüket kezdte reklámozni. Azóta a legendás olasz márka több divatshow-jának kifutóján is modellként vonult. 2022 szeptemberében ünnepelte 18. születésnapját, fiatal kora ellenére már most több jelentős dolgot letett az asztalra a divatvilágban, olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Vogue, a Glamour, a Nylon Magazine vagy a Harper's Bazaar, illetve a Cartier nagykövete.

Nem csoda, hogy vonzódott a kamerához, hiszen kis korában a szüleit gyakran elkísérte a munkába. Az Elle francia kiadása megírta, hogy színésznőként is bontogatja már a szárnyait. A The Beautiful Summer című olasz film a 2. világháború idejekor játszódik. Deva egy fiatal és gátlástalan modellt játszik, Ameliát, aki körbevezeti barátnőjét a művészvilágban. A drámát Laura Luchetti rendezi.

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Bellucci és Vincent Cassel lányát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük