Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya tiszta anyja: a 18 éves Devából modell lett

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya tudatosan építi karrierjét.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, a 18 éves Deva Cassel megnyerte a genetikai lottót, ahogy azt a friss képei is alátámasztják, le sem tagadhatná, hogy az édesanyja szépségét örökölte.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya

Csupán 15 éves volt, amikor a Dolce & Gabbana arca lett, 2020 tavaszán az egyik parfümjüket kezdte reklámozni. Azóta a legendás olasz márka több divatshow-jának kifutóján is modellként vonult. 2022 szeptemberében ünnepelte 18. születésnapját, fiatal kora ellenére már most több jelentős dolgot letett az asztalra a divatvilágban, olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Vogue, a Glamour, a Nylon Magazine vagy a Harper's Bazaar, illetve a Cartier nagykövete.

Nem csoda, hogy vonzódott a kamerához, hiszen kis korában a szüleit gyakran elkísérte a munkába. Az Elle francia kiadása megírta, hogy színésznőként is bontogatja már a szárnyait. A The Beautiful Summer című olasz film a 2. világháború idejekor játszódik. Deva egy fiatal és gátlástalan modellt játszik, Ameliát, aki körbevezeti barátnőjét a művészvilágban. A drámát Laura Luchetti rendezi.

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Bellucci és Vincent Cassel lányát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük