Andie MacDowell idősebbik lánya igéző szépség: a 33 éves Rainey énekesnő és színésznő lett

Andie MacDowell lánya, Rainey mindenkit megigéz kék szemeivel.

Andie MacDowell lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Andie MacDowellnek első házasságából három gyereke született: Justin 1986-ban, Rainey 1989-ben, Sarah 1994-ben látta meg a napvilágot. Idősebbik lányából igéző szépség lett.

Andie MacDowell lánya

Rainey Qualley Montana államában, egy ranchon nevelkedett testvéreivel. Színésznő édesanyja hatására hamar megszerette a filmek és a színház világát, különösen a musical alkotások ragadták meg a figyelmét, kedvencei közé tartozik a Grease, az Óz, a nagy varázsló és az Annie, írta meg a Spin.

A zene iránti szeretet annyira erős volt, hogy végül éneklésre adta a fejét, Rainsford művésznéven adja ki a számait: első EP-je, az Emotional Support Animal 2018-ban jelent meg. 2012 óta színészkedik, de az átütő siker még várat magára. Ő volt a főszereplője a 2022-es Bezárva című filmnek. 2020 szeptembere óta él párkapcsolatban Lewis Pullman színésszel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Andie MacDowell idősebbik lányából, Rainey-ből.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük