Ő Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar lánya: Charlotte már 13 éves
Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar lánya színésznő akar lenni.

freddie-és-sarah-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar a 2000-es évek egyik legszebb álompárja voltak, a két híresség, bár a '90-es évek második fele óta ismerik egymást, 2000-ben szeretett csak egymásba.

2002 óta házasok, és ma már két gyermek büszke szülei: Charlotte 2009 szeptemberében, Rocky nővére születése után három évvel látta meg a napvilágot. A házaspár egyik tagja sem posztol a gyerekekről, olykor persze egy-két eseményen ők is ott vannak.

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar lánya

A 13 éves Charlotte tavaly ősszel édesanyja oldalán jelent meg egy nyilvános eseményen, mint sok tini, már ő is sminkeli magát. Gellar a Hollywood Reporternek adott, januári interjújában mesélt a tiniről, aki elhatározta, hogy színésznő szeretne lenni.

GettyImages-1423836435
Fotó: Phillip Faraone / Getty Images Hungary

Ha csak a lányon múlna, már most meghallgatásokra járna, ám erről a színésznő hallani sem akar.

- Vannak szabályok az otthonunkban. Addig nem szerepelhet a kamera előtt, amíg le nem érettségizik. Mindig azt mondja nekem, hogy ez igazságtalan, hiszen én is gyerekszínész voltam. Igen, valóban így történt, de az én szüleim nem voltak híresek - fogalmazta.

Ez nem azt jelenti, hogy ne támogatná a saját gyerekét, ha majd színészkedni kezd.

Sarah Michelle Gellar 2017-ben a gyerekekkel ment el a Macskákra.
Sarah Michelle Gellar 2017-ben a gyerekekkel ment el a Macskákra.
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

- Sosem fogom megállítani abban, hogy egy filmforgatáson dolgozzon, de amíg a mi házunk teteje van a feje fölött, addig nem állhat kamera elé. Teljesen mások lesznek az elvárások felé, arra van szüksége először, hogy tanuljon meg mindent.

A kamaszt tiltja a közösségi oldalaktól is, bár sok tizenéves már aktívan fenn van az Instagramon, a TikTokon, a Facebookon, és még sorolhatnánk az oldalakat, de Prinzék nem engedik sem a tinilányuknak, sem a fiuknak, hogy ezekre a platformokra regisztráljanak.

- A fiamat ezek nem érdeklik, nem az ő világa, a lányommal viszont ez már témába került. Folyamatosan beszélgetünk erről. Nyilvánvalóan eljön majd az idő, amikor már nem mondhatok nemet, hiszen akkor távol tartanám attól, ahogy az ő generációja kommunikál. De meg kell várnom, amíg eljut arra a pontra, hogy megértse, amit már kiposztolt, az ott is marad.

Az Amerikai pite női sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban az Amerikai pite női sztárjai.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük