Emlékszel az Amerikai pite-filmek szőke bombázójára? A 47 éves Tara Reid mellett ma már elmennél az utcán
Tara Reid és az Amerikai pite sztárjai elképesztően megváltoztak, így néznek ki a színészek.

tara-reid-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite című vígjáték 1999-ben jelent meg, és hatalmas sikert aratott. A filmben a középiskolások szexuális életét és aggályait fedezhettük fel az intimitással kapcsolatban. Tara Reid színésznő szőke bombázóként robbant be az első rész megjelenésekor, hatalmas hírnevet szerezve magának.

A négy részt megért film elképesztő sikerét a színészeknek és a karakterek tökéletes megformálásának köszönhette. A második rész 2001-ben, a harmadik 2003-ban jelent meg. Később leforgatták az Amerikai pite: A találkozó című mozifilmet is, ami 2012-ben készült el. A színésznő Vicky szerepét alakította, akiért minden tinédzser fiú megőrült akkoriban, a 47 éves sztár sokat változott a film óta.

Tara Reid, az Amerikai pite bombázója

A szőkeség a nagy sikernek köszönhetően pillanatok alatt tapasztalta meg a hírnevet, a 2000-es évek elején nagyon sok filmben láthattuk. Olyan alkotásokhoz adta a nevét, mint a Buliszerviz, A főnököm lánya, a Reszkess, Amerika! vagy a Josie és a vadmacskák.

Sok sztárhoz hasonlóan ő sem tudta elviselni az öregedés első jeleit, így az idő múlását a plasztikával próbálta leplezni. Ebben az időszakban nagyon sokszor címlapra is került a kinézete miatt, hiszen rengeteg beavatkozáson esett át. 

Nyíltan elismerte, hogy mellműtétet végeztetett magán, emellett zsírleszívásra is vállalkozott, amely annyira rosszul sült el, hogy sok szereptől elesett. Friss képein alig ismerni rá, nagyon megváltoztak a dögös vonásai a temérdek beavatkozás következtében.

A news.com oldal szúrta ki, hogy 2016-ban Jenny McCarthy kérdezte egy rádióműsorban a plasztikai műtétjeiről, amire a sztár rosszul reagált.

- Nem, Jenny, egy ideje nem volt műtétem. Azt hiszem, ezt már vagy százszor világossá tettem. Lehet, hogy ez azért van, mert csak a rossz dolgokat olvasod, de én ezt nagyon világossá tettem sok éven át, de olvasd el, amit el szeretnél olvasni. De nagyon jó volt veled beszélgetni, és sok sikert kívánok a műsorodhoz.

2022-ben két filmben is szerepelt, azonban igazán átütő sikereket az Amerikai pite óta nem tudott elérni. Az IMDb-profilja szerint 2023-ban a Kísértetek című tévésorozatban láthatjuk viszont a képernyőkön. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki napjainkban az Amerikai pite női sztárjai.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük