Ő Goldie Hawn és Kurt Russell közös gyermeke: a 36 éves Wyatt szőke, kék szemű színész lett

Wyatt Russel neve egyre többet szerepel a stáblistákon.

kurt-russell-goldie-hawn-wyatt-russell

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Híres filmcsillagok gyerekének lenni egyszerre áldás és átok, ha a szülei nyomdokaiba kíván lépni. Noha nagy előny, hogy jobban átlátja, hogyan működik a szakma, az árnyékukból való kitörés hatalmas kihívást jelent.

Ezt az utat Goldie Hawn és Kurt Russell gyermekei is végigjárták. A két színésznek összesen négy gyereke van, ebből egy közös: Hawn előző házasságából egy fia és egy lánya született, és Russell is már édesapaként lépett a kapcsolatba. A gyermekek közül hárman is a filmiparban végezték, Kate Hudson és Oliver Hudson már fényes karriert tudhat a magáénak, most pedig féltestvérükön van a sor. A színészpár egyetlen közös fia, Wyatt egyre nagyobb sikereket ér el az álomgyárban.

Goldie Hawn és Kurt Russell fia

A szőke hajú, kék szemű szívtipró viszonylag későn ébredt rá arra, hogy mi szeretne lenni. Bár már kisfiúként belekóstolhatott a színészkedésbe, miután édesapja mellett feltűnt egy rövidke szerepben a Menekülés Los Angelesből című filmben, eleinte mégsem ez a pálya vonzotta. 

wyatt russell
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Sportolói karrierre vágyott, sokáig hokijátékosként, kapuspozícióban képzelte el magát. Az egyetemi éveit a meccsek és a kőkemény edzések határozták meg. Diploma után minden erejével azon volt, hogy egyre sikeresebb legyen, ám egy sérülés miatt lemondott az álmáról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezután fordult a filmezés felé, de a szerepek sokáig nem hullottak az ölébe. Megannyi kudarc ellenére sem csüggedt, hiszen édesapja és édesanyja arra nevelték, hogy soha ne adja fel.

- Nagyon jó munkát végeztek azzal, hogy belénk plántálták, semmit nem adnak ingyen. Csak az a miénk, amiért megdolgozunk. És mindig értékelnünk kell azt, amit elértünk - mesélte az Off Camera interjújában.

wyatt russell 2
Fotó: Getty Images Hungary

Megérte, hogy kitartott, hiszen egyre több stáblistán láthatjuk a nevét. Az elmúlt években szerepelt  A Sólyom és a Tél Katonája és a Nő az ablakban című produkciókban.

Goldie Hawn idősebbik fia is igazi szívtipró

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Goldie Hawn idősebbik fia.

Ezt is szeretjük