Goldie Hawn és gyönyörű családja ellopták a show-t a Golden Globe-gálán: imádni való fotó készült róluk
Kate Hudsonnek nagyon drukkoltak a családtagjai az idei Golden Globe-gálán.

goldie-hawn-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei Golden Globe-gálán a jelöltek otthonukban hallgatták végig az eredményhirdetést, egyes hírességek egyedül ültek a webkamerájuk elé, mások mellett ott volt a férjük vagy a feleségük.

A legnagyobb bulit viszont egyértelműen Goldie Hawn és családja csapta, ugyanis gyönyörű lánya, Kate Hudson is a jelöltek között volt.

Goldie Hawn gyönyörű családja így lopta el a show-t a Golden Globe-gálán

Kate Hudson a Music című film főszereplője volt, az alkotásban Zut alakította, egy olyan, leszokóban lévő drogdílert, aki az autista húgát, Musicot veszi a szárnyai alá. Bár az alkotás rengeteg negatív kritikát kapott, mert a Sia rendezésében elkészült műben a Musicot alakító Maddie Ziegler a valóságban nem autista. A támadások ellenére Hudsonnek sikerült egy jelölést besöpörnie, a legjobb színésznőnek jelölték. Ahogy a felvételen is látható, az egész családja drukkolt neki. Nagyon édesek voltak így együtt, öröm volt rájuk nézni. 

GettyImages-1304638125
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Még a kicsik is fennmaradhattak, Kate Hudson legkisebb gyerkőce, a kétéves Rani édesapja, Danny Fujikawa ölében izgult.

Az E! Live from the Red Carpetnek adott interjúban Hudson elmondta, az egész család élvezte, hogy kiöltözhettek erre az alkalomra.

- Most eszméltem rá, hogy már másfél éve nem vettem fel egy estélyi ruhát. Mindnyájunknak nagy mulatság volt ez - magyarázta, majd hozzátette, hiányzik neki az az időszak, amikor az ember személyesen ott lehetett a gálákon.

Kate Hudsonék így örültek a nyertes Rosemund Pike-nak.
Kate Hudsonék így örültek a nyertes Rosemund Pike-nak.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Ezeknek a díjátadóknak megvan a maga bája, ott ülsz az autóban, és már mindenki integet, te közben azt mondod magadban, oké, minden rendben lesz, majd kiszállsz, és rálépsz a vörös szőnyegre. Egyből felmegy ilyenkor az ember adrenalinszintje.

Végül nem Hudson nyert, helyette Rosemund Pike örülhetett, aki a Fontos vagy nekem című alkotásért kapta meg az aranyszobrocskát. A nyertes színésznővel azonban együtt örültek Goldie Hawnék, ahogy azt a fenti kép is jól mutatja.

A Golden Globe-gála legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek az idei Golden Globe-gálán a sztárok.

Ezt is szeretjük