Kate Hudson piszkosul sármos bátyjával pózolt a címlapon: Oliverért bomlanak a nők
Kate Hudson és Oliver Hudson testvéri kapcsolata nem mindennapi.

kate-hudson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn három gyermek büszke édesanyja: lányát, Kate Hudsont az egész világ imádja, az egyik legnépszerűbb színésznő napjainkban is, színész fiairól, a 44 éves Oliverről és a 34 esztendős Wyattről kicsit ritkábban hallhatunk. 

Igazi idilli család az övéké, Kate és Oliver Hudson például annyira közel állnak egymáshoz, hogy még a gyerekeiket is arra nevelik, úgy szeressék egymást, mintha tényleg édestestvérek, és nem csak kuzinok lennének, erről a Health magazin decemberi számában beszéltek.

Kate Hudson és bátyja címlapfotója

A testvérpár amellett, hogy interjút adott a lapnak, még egy címlapfotózást is elvállalt. Gyönyörűek lettek a felvételek róluk, a rajongók is ámultak, hogy mennyire jól mutatnak együtt: "Goldie génjei erősebbek, mint egy jól bezárt befőttesüveg!" "Sosem esett le, hogy ennyire jóképű bátyád van, remek családi génekkel rendelkeztek." "A családotokban mindenkinek olyan gyönyörű a mosolya, egyből jobb kedvre derítitek az embereket." "Úristen, csak nem ti vagytok a legszebb testvérpár a világon?" - írták a követők Kate Hudson Instagram-oldalára.

- Minél egészségesebb a kapcsolatod a családoddal, annál jobban ki vagy békülve saját magaddal is - magyarázta az interjúban a színésznő, akinek elméletével jóképű testvére is egyetértett.

Elárulták, hogy indítottak egy közös podcastot együtt, amelynek során fel akarták fedezni, hogy mennyire dinamikus köztük a testvéri kapcsolat. Minden apróságot tudnak a másikról, nincs semmilyen titkolnivalójuk egymás elől. 

Kate és Oliver 2005-ben.
Kate és Oliver 2005-ben.
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Mind a ketten szülőkként élik mindennapjaikat. Kate Hudson két fiút, a 16 éves Rydert és a kilencéves Binghamet, illetve egy lányt, a kétesztendős Ranit neveli. Oliver Hudson felesége, Erin három gyermeket hozott a világra: Wilder 2007-ben, Bodhi 2010-ben, Rio 2013-ban született.

- A gyerekeink között olyan a kapcsolat, mintha édestesók lennének, állandóan együtt akarnak lenni. Vagy nálunk vagy Oliéknál vannak a gyerekek. Gyakran együtt is vacsorázunk - mesélte a szőke szépség.

Goldie Hawn és Kurt Russell szerelmi története

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépek együtt.

Ezt is szeretjük