Jamie Oliver megmutatta feleségét: már 31 éve bolondul Joolsért

Jamie Oliver és felesége, Jools 1992 óta elválaszthatatlanok.

profimedia-0753903457
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már igazi ritkaságnak számít a sztárok világában, ha valaki több évtized után is kitart a házastársa mellett, Jamie Oliver és neje, Jools házassága példaértékű lehet sokak számára. Még tinédzserek voltak, amikor egy duplarandin megismerkedtek egymással, azóta sem engedték el egymás kezét.

Jamie Oliver felesége, Jools

Essexben ismerkedtek meg 17 évesen, Jools különleges szépség volt, így modellmunkákat vállalt akkoriban, három hónapra Japánba költözött ezért, Oliver pedig, mint sok szerelmes kamasz, levelekkel bombázta kedvesét.

Később Londonba költöztek, lényegében nem volt semmijük sem, a nő mindenben támogatta párját, aki eközben építette a karrierjét séfként. 2000-ben kötötték össze az életüket, majd születtek sorjában a gyerekek: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben, River 2016-ban látta meg a napvilágot.

Mielőtt a családjuk legkisebb tagja megfogant volna, Jools többször elvetélt, utóbbinál annyira sok vért veszített, szerinte, ha akkor nem vonult volna egyből kórházba, ma már nem élne, ezt a Saying Goodbye Body & Soul podcastjában vallotta be.

Oliver 2020-ban a People magazinnak árulta el, hogy a házasságuk titka a humorban rejlik, a mai napig megnevetteti őt a kedvese, poénosan megjegyezte, azért az ő életük sem csupa öröm és boldogság.

- Ez nem mindig egyszerű, szerintem Jools ideje 40 százalékában utál engem, de a maradék 60 százalék egész jó.

A sztárséf utoljára Valentin-napon posztolt a feleségéről az Instagramra. A posztban pedig kifejtette, mennyire imádja őt a mai napig.

Képes összeállításunkban megnézheted Jamie Oliver és felesége, Jools közös képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük