Gordon Ramsay felesége ilyen szép menyasszony volt: 26 éve mondták ki az igent
Gordon Ramsay és felesége a 26. házassági évfordulójukat ünnepelték.

gordon-és-neje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay és felesége, Tana számára december 21-e különleges dátum, hiszen azon a napon keltek egybe.

Tegnap már a 26. házassági évfordulójukat ünnepelhették, ennek alkalmából a sztárséf neje esküvői képeikkel lepte meg az Instagram-követőit.

Gordon Ramsay és felesége házassági évfordulója

"26 évvel ezelőtt, 1996. december 21-én együtt kezdtünk bele ebbe a kalandba. Annyira áldottnak és szerencsésnek érzem magam, hogy az életem része vagy. Mindent köszönök neked! Boldog évfordulót, Gordon Ramsay, és persze Megannak, Jacknek, Hollynak, Tillynek és Oscarnak is. Mindnyájatokat nagyon szeretlek" - fogalmazta a feleség, posztja végén gyermekeik nevét sorolta fel.

Összesen tíz felvételt töltött fel az esküvőjükről, Tana nagyon szép menyasszony volt. 18 évesen ismerte meg férjét, de akkor még egy másik férfi kedvese volt, Tim szintén séfként dolgozott, ráadásul Ramsay barátjának mondhatta magát. Miután felbontotta eljegyzését Timmel, a konyha ördöge visszatért az életébe.

1996-os esküvőjük után családot alapítottak: Megan 1998-ban, ikreik, Holly és Jack 2000-ben, Elizabeth, becenevén Tilly 2001-ben és Oscar 2019-ben jött a világra.

Az évek alatt sok szép közös élményt megéltek, de a mélypontokból is kijutott nekik. 2008-ban kitört a botrány, Sarah Symonds azt állította, hogy hét éven keresztül ő volt Ramsay szeretője, írta meg a The Sun. 2002-ben még Tanát is megismerte, a séf mutatta be őket egymásnak.

 

GettyImages-1078843006
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Összesen 18 alkalommal találkoztak, de volt, hogy erotikus hangvételű telefonváltások is megestek köztük. Miután kitört a botrány, Ramsay egyből tagadta a vádakat, és azzal védekezett, ha tényleg félrelépésen törné az agyát, sokkal jobban megválogatná, kivel bújna ágyba.

Végül ez a balhé nem ingatta meg a kapcsolatukat. Másik gondjukat a gyerekvállalás okozta, Tana policisztáspetefészek szindrómában szenvedett, Ramsay-nek pedig a spermiumszáma volt nagyon alacsony, végül lombikprogram segítségével váltak szülőkké.

Jamie Oliver és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Jamie Oliver és felesége.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük