40 éves lett Martina Hingis: friss fotókon a 90-es évek magyar származású teniszcsillaga

Martina Hingis ma már boldog családanya.

martina-hingis-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Martina Hingis volt a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb teniszezőnője, végül 2017-ben vonult vissza. A cseh Melanie Molitorová és a magyar nemzetiségű Hingis Károly lánya már egész kicsi korában megismerkedett a tenisszel, hiszen szülei is űzték a sportot. Csupán kétéves volt, amikor életében először ütőt fogott, két évvel később már versenyzett. Gyönyörű karriert futott be: egyéniben és párosban is világelső volt, négyszeres junior- és 25-szörös felnőtt Grand Slam-tornagyőztesként vonult a történelembe, egyedül kétszer, partnerrel háromszor lett WTA-világbajnok. 

A 40 éves Martina Hingis friss fotói

A visszavonult sportolónő ma ünnepli negyvenedik születésnapját. Napjainkban a családjának él, Harry Leeman sportorvossal 2018-ban kötötte össze életét, egy kislányuk született, Lia 2019 februárjában látta meg a napvilágot. 2020 februárjában a Blicknek nyilatkozott az anyaságról.

- Sokkal kimerítőbb az anyaság, mint a teniszezés. Harminc éven át ez a sport volt a főállásom, és folyamatosan tréningeztem magam. Ám az anyaságra senki nem tudja az embert felkészíteni - mesélte, majd hozzátette, kislánya is érdeklődik a teniszezés iránt, fogott már a kezében ütőt, és a labdákat is imádja. Ki tudja, lehet, a gyermeke egyszer még a nyomdokaiba lép.

Képes összeállításunkban megnézheted, Martina Hingis mennyit változott az elmúlt évek alatt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük