Emlékszel Boris Beckerre? Így fest 52 évesen az egykori teniszcsillag

Boris Beckert 17 évesen ismerte meg a világ, rengeteget változott az elmúlt években.

boris-becker-borito
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Boris Beckert a világ legfiatalabb teniszbajnokaként tartják számon. Mindössze 17 éves volt, amikor Wimbledonban győzedelmeskedni tudott. 

Annak idején vörös hajával és kölyökképével lopta be magát rajongói szívébe, ma, 52 évesen egész máshogy fest. Rengeteget változott az évek alatt.

Így néz ki most Boris Becker

A sztársportoló 1999 júniusában vonult vissza, azóta botrányos magánéletével és pénzügyi helyzetével vonja magára a média figyelmét. 2017-ben bejelentette, hogy az anyagi csőd szélén áll, ugyanis egész vagyonát az utolsó fillérig eltapsolta.

 Az adósságokban úszó, 52 éves sztár 2019-ben kénytelen volt árverésre bocsájtani személyes tárgyait, melyek közt nagy értékű karóráira, teniszruhákra és trófeáira is licitálhattak az érdeklődők.

A legmagasabb értéket a Tiffanynál készült ezüstkupája produkálta, ugyanis 150 ezer fontnak megfelelő összegért kelt el a serleg, amelyet a US Openen 1989-ben nyert meg. 

boris becker
Fotó: DeFodi Images / Getty Images Hungary

Magánéletére sem mondhatjuk, hogy nyugodt lenne. 2018 májusában közölte a nyilvánossággal, hogy 13 év házasság után elválik modell kedvesétől, Lilytől. Akkor azzal verte ki a biztosítékot, hogy még hivatalosan házasemberként találta meg következő kiszemeltjét a felkapott modell, Layla Powel személyében. Hála a lesifotósoknak, a pár azonnal lebukott, ez pedig újra a pletykalapok kedvenc témájává tette őt.

Négy gyermek édesapja, közülük kettőt, Amadeust és Eliast első felesége szülte neki. Legkisebb gyermeke, Noah modell kedvesétől van, egy szem lánya, Anna azonban egy viszonyból fogant meg, ami szintén nagy port kavart a sajtóban.

Így néz ki most Gabriela Sabatini

Instagram-képein sugárzik, közel az ötvenhez méltósággal viseli az öregedést, nem küzd az idő vasfoga ellen. Jól érzi magát a bőrében, és bombasztikus formában van, amihez elengedhetetlen a testmozgás, a latin exteniszezőnek szerencséje van e téren, hiszen nem is tudná elképzelni az életét sport nélkül. Kedvencei a kerékpározás és a futás, de táncórákra is rendszeresen jár.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük