A Star Wars Luke-ja és Leia hercegnője titokban odáig voltak egymásért a forgatáson: emiatt nem lettek egy pár

Carrie Fisher és Mark Hamill szerelme nem teljesedhetett be.

mark-hamill-carrie-fisher
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyáltalán nem ritka eset Hollywoodban, hogy egy-egy film leforgatása alatt a szereplők között bensőséges kapcsolat alakul ki: a hónapokon át tartó munka élethosszig tartó barátságokat, sőt szerelmet is szülhet.

Sok álompárról tudjuk, hogy közös filmjük alatt melegedtek össze, ám vannak olyan szerencsétlenebb esetek, amelyekben hiába epekedtek egymás iránt a felek, kapcsolatuk mégsem bontakozhatott ki. Ebbe a kategóriába esett Mark Hamill és Carrie Fisher párosa, akik a Star Wars-filmek munkálatai során habarodtak egymásba.

Mark Hamill és Carrie Fisher beteljesületlen szerelme

A Csillagok háborúja Luke-ja és Leia hercegnője között az első perctől kezdve izzott a levegő, azonban ez a vonzalom mindössze egy kamerákon kívüli csókban merülhetett ki. A színész 2017-ben a The Telegraph interjújában mesélt arról a bizonyos csókról.

carrie fisher mark hamill
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

- Az egyik forgatás után azzal dicsekedtem neki, hogy milyen jól csókolok. Szerettem ezzel imponálni akkor a nőknek. Aztán visszakérdezett: „hogy érted?” Mire felocsúdtam, olyan csókcsatába keveredtünk, mint a tinédzserek - emlékezett vissza.

Azt is kifejtette, hogy ez az egyszeri alkalom elég volt arra, hogy kieresszék a gőzt, ám ő pontosan tudta, hogy ennél több nem lehet köztük.

- Tény, hogy Carrie és én vonzódtunk egymáshoz. De a korábbi munkáim során megtapasztaltam, hogy összeszűrni a levet egy kollégával nem a legjobb ötlet. Ha hivatalosan is egy pár lettünk volna, az komplett munka lett volna számomra, egy egész napos lekötöttség. Hiszen ő minden tekintetben túl sok lett volna nekem. Kreatívabb volt, mint én, és sokkal okosabb: a tökéletes nő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ám nem csak a színész aggályai akadályozták a kapcsolatot, Fisher afférja Harrison Forddal is bekavart a szerelmeseknek. A színésznő 19 éves korában bonyolódott viszonyba az akkor már nős kollégájával, ám a 2016-os The Princess Diarist című memoárjában elárulta, megbánta, hogy nem Hamill-lel kezdett.

hamill fisher
Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

„Sajnálom, hogy nem Markot választottam, pedig lehetett volna így is, sőt így kellett volna lennie. Könnyebb lett volna, és jelentett is volna valamit, lehet, hogy nem sokat, de biztosan többet, mint a viszony” - fogalmazott a színésznő.

Végül a két sztár félretette a fizikai vonzódást, és legjobb barátok lettek. Hamill szerint Fisher később olyan lett számára, mint a testvére.

Kvíz a filmes kulisszatitkokról

Egy-egy filmforgatás alatt számos dolog történik a kulisszák mögött, amelyeknek egy része örök titok marad a rajongók számára, más tények viszont a nyilvánosság elé kerülnek, mert éppen valamelyik színész vagy éppen a rendező elkotyogja azt egy-egy interjú során. Kvízünkben érdekes kulisszatitkokról rántjuk le a leplet. 

Ezt is szeretjük