42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal

A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.

star-wars-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Star Wars 1977-ben került először a mozikba. George Lucas műve több, mint egy akciódús űropera, vagy, mint egy 42 milliárd dollár értékű márka. Az eddig kilenc részt megért film új korszakot teremtett.

A film- és popkultúra megkerülhetetlen részévé vált, mely erős hatást gyakorolt más filmekre, könyvekre, televíziós sorozatokra és számítógépes játékokra egyaránt.

Harrison Fordnak, aki - bár korábban játszott néhány kisebb szerepet - asztalosként cseppent a forgatás helyszínére és George Lucas ismeretségi körébe, világhírt hozott a szinte véletlenül megkapott szerep. A Carrie Fisher által alakított karakter pedig valódi árucikké vált: Leia hercegnő figurája gyorsan megjelent a játék- és ajándékboltok polcain. Az alábbiakban olyan, a forgatás színfalai mögött készült képeket mutatunk, melyeket idáig nem láthattál. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük