Sandra Bullock és Keanu Reeves titokban odáig voltak egymásért - Végül ezért nem váltak egy párrá

Sosem vallották be, hogy mennyire vonzódtak egymáshoz.

sandra-bullock-keanu-reeves
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan filmek, amikben a két főszereplő között annyira jól működik a kémia, hogy a nézők fejében óhatatlanul megfordul a gondolat: talán az életben is vonzódnak egymáshoz. Hollywoodban számtalan sztárpárról tudjuk, hogy közös mozijuk forgatása közben kerültek közelebb egymáshoz. Nem lett volna meglepő, ha Sandra Bullock és Keanu Reaves is összejön a Féktelenül munkálatai során.

Évekkel később derült csak ki, hogy nem sokon múlott a románcuk, ugyanis mindketten belezúgtak a másikba. 

Sandra Bullock és Keanu Reeves kapcsolata

Az 1994-es akciófilm tarolt a mozinézők körében, és egy csapásra lendítette be főszereplői karrierjét. A két sztár hiteles párnak tűnt a filmvásznon, bár azt akkor még csak gyanítani lehetett, hogy igazi érzelmeket is tápláltak egymás iránt.

A lepel 25 évvel később hullott le, ekkor árulta el Sandra Bullock, hogy annak idején fülig beleszeretett kollégájába. Ellen DeGeneres műsorában nosztalgiázott, ahogy megpillantotta sármos partnerét a régi fotókon, egyből kibukott belőle az igazság.

- Keanu Reeves mennyire édes volt, és milyen jóképű. Nagyon nehéz volt komolynak maradnom a közelében, folyton zavarba jöttem. Azonban sosem volt köztünk semmi. Szerintem volt bennem valami, ami nem jött be neki. Viszont nagyon jó barátok maradtunk, pont azért, mert sosem randiztunk - mesélte az interjúban. 

A csavar a történetben akkor következett be, amikor a színész is tiszteletét tette a talkshow-ban, ahol megmutatták neki Sandra Bullock vallomását. Kiderült, hogy nem volt igaza, nagyon is tetszett a szívtiprónak, csak ő túlságosan félénk volt ahhoz, hogy ezt beismerje.

- Nyilvánvalóan úgy tűnik, hogy fogalma sem volt arról, hogy teljesen belezúgtam anno - vallotta be Keanu Reeves.

Bár 2006-ban újra összehozta őket az élet a Ház a tónál című romantikus drámában, ekkor sem fedték fel egymás előtt szerelmüket. Nagy kár, hiszen igazi álompárt alkothattak volna.

Azonban már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. A John Wick-filmek sztárja odavan barátnőjéért. Egykori partnernőjének is foglalt a szíve, 2015 óta van együtt párjával, Bryan Randall fotóssal.

Hollywood álompárjai

Sandra Bullock Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője a ’90-es évek óta. Filmjeiben rengeteg szívtipróval alkotott egy párt, de partnerei közt akadt olyan is, akivel a mozivásznon kívül is közelebb kerültek egymáshoz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük