Keanu Reeves először mutatta meg barátnőjét - 20 év után végre rátalált a boldogság
Keanu Reeves évtizedek óta nem mutatkozott nővel a vörös szőnyegen.

keanu-reeves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves azon férfi sztárok közé tartozik, aki hosszú évek óta nem mutatkozott egy nővel sem az oldalán. Persze sok mindenkivel összeboronálták, például Sandra Bullockkal vagy éppen Winona Ryderrel, de ezeknek zöme mind pletykának bizonyult.

Keanu Reeves először jelent meg barátnőjével

Mindenkit meglepett az 55 éves sztár, amikor megérkezett tegnap este a LACMA Art + Film Gálára, ugyanis az eseményre nem egyedül érkezett, barátnője, a 46 esztendős Alexandra Grant oldalán vonult a vörös szőnyegen.

A filmsztár és kedvese nagy összhangban voltak, el sem engedték egymás kezét. A páros korábban dolgozott már együtt Keanu Reeves Ode to Happiness című könyvén, ami még 2011-ben jelent meg, így már több éve ismerik egymást. Alexandra művészként a könyv illusztrációját készítette el akkor. 2016-ban egy másik kiadványuk is megjelent Shadows címmel. Van egy közös kis könyvkiadójuk, az X Artists’ Books, így nemcsak szerelmi, hanem munkakapcsolat is van köztük.

Októberben kezdték pletykálni, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat, ugyanis egy paparazzo kéz a kézben fotózta őket egy Los Angeles-i sushibár előtt.

Keanu Reeves 35 éve tartó filmes karrierje óta mindig is nagyon óvta a magánéletét, még a '80-as években Jill Schoelen színésznővel járt, majd nagy szerelme volt Jennifer Syme színésznő is, vele a '90-es években jött össze. Annyira komollyá vált a kapcsolatuk, hogy közös gyermeket is terveztek. Kislányuk, Ava 1999 decemberében sajnos halva született meg. Ez akkora törést okozott a sztárpár életében, hogy pár héttel később szakítottak. A színészt később még nagyobb tragédia érte, ugyanis egykori nagy szerelme, Jennifer 2001 áprilisában elhunyt autóbalesetben, csak 28 esztendős volt. Bár akkor már Keanu Reeves és a színésznő nem jártak, mégis időbe telt neki, hogy feldolgozza ezt a szörnyű tragédiát.

Női sztárok fiatalabb partnerrel

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a női sztárok, akik egy fiatalabb férfi mellett találták meg a szerelmet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük