A Trónok harca Arya Starkját meg sem ismertük platinaszőke hajjal: Maisie Williams a Brit Awards sztárvendége volt

Maisie Williams a Brit Awards egyik sztárja volt.

maisie-williams-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Trónok harca című HBO-sorozat 2011 áprilisában kezdte meg hódító útját, a széria pillanatok alatt a világ egyik legnépszerűbb alkotása lett, nem mellesleg a színészek is egyik pillanatról a másikra sztárokká váltak.

Maisie Williams csupán 12 éves volt, amikor megkapta Arya Stark szerepét 2010 elején. Több mint 300 jelölt között választották ki a kiskamaszt, aki mára felnőtt nővé érett. Április 15-én ünnepelte 24. születésnapját. A színésznő tegnap este a Brit Awardson tette tiszteletét, hogy átadhassa a Brit Global Icon-díjat Taylor Swiftnek.

Maisie Williams a 2021-es Brit Awardson

Maisie Williams, míg a Trónok harcában sötétbarna hajjal szerepelt, a magánéletben mindig is kísérletezős típus volt, láthattuk már lila, rózsaszín, kék és fekete hajjal is. Az utóbbi hónapokban a szőke mellett tette le a voksát, azonban a védjegyévé vált vastag szemöldökét is kiszőkítette, így teljesen más lett az arcának karaktere. Hirtelen rá sem ismertünk.

GettyImages-1232831722
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Eddig főleg azért változtatott a külsején, mert ahhoz volt kedve, de a mostani, komolyabb átalakulást egy szerep kedvéért vállalta be, az Entertainment Weekly megírta, hogy beválasztották a Pistols című minisorozatba, ami a Sex Pistols csapat történetét dolgozza fel. Williams Pamela Rooke, vagy más nevén Jordan karakterét játssza el. A nő a '70-es évek elején több alkalommal fellépett a legendás punkegyüttessel.

Az alkotást Danny Boyle, a Gettómilliomos rendezője készíti el, a forgatási munkálatok márciusban vették kezdetüket. A hatrészes sorozatnak egyelőre nincs hivatalos bemutatódátuma, így egyelőre nem tudjuk, a rajongók mikor nézhetik majd meg a sorozatot.

GettyImages-1317512445
Fotó: JMEnternational / Getty Images Hungary

2019-ben a Rolling Stone magazinnak adott interjújában is szóba jött, miért szereti annyiszor más színűre festeni a haját.

- Azt hiszem, tudat alatt azért festettem be, mert nem akartam dolgozni, ez nagyon jó módja ennek megakadályozására. Jó érzéssel tölt el, annyira tudok vele azonosulni. Az egész serdülőkorom alatt megküzdöttem azzal, hogy megpróbáltam rányomni a bélyeget a megjelenésemre, de színészként is próbáltam üres vászonnak maradni.

Adele átalakulása

Képes összeállításunkban megnézheted Adele csodálatos átalakulását.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük