Kiderült, Madonna milyen édesanya: lánya elárulta egy meglepő szokását is

Lourdes Leon Madonnáról mesélt.

Madonna személyisége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna hat gyermek édesanyja, elsőszülött lánya Lourdes, aki 1996-ban látta meg a napvilágot, édesapja Carlos Leon. A Guy Ritchie-vel kötött házasságából egy fia született, Roccót 2000-ben hozta a világra. Később négy gyermeket fogadott örökbe, David 2005-ben, Mercy 2006-ban, az ikrek, Stella és Estere 2012-ben születtek.

Legidősebb gyermeke befutott modellként dolgozik, a fekete hajú szépség az Interview magazinnak mesélt az életéről, és abba is beavatta az érdeklődőket, milyen édesanya valójában a pop koronázatlan királynője.

Madonnáról így nyilatkozott a lánya

A lapnak elmesélte, hogy bár Madonna lányaként sok előnyhöz jutott hozzá, ám az énekesnő arra gondosan odafigyelt, hogy ne essen át a ló túloldalára, és ne teremtsen meg A-tól Z-ig minden apróságot a gyerekeinek.

Madonna és Lourdes 2011-ben.
Madonna és Lourdes 2011-ben.
Fotó: Craig Barritt / Getty Images Hungary

- Nem hullik minden az ölünkbe. Nyilvánvaló, hogy rendkívüli kiváltsággal nőttem fel. Ezt nem lehet tagadni. Viszont édesanyám látta más híres emberek gyerekeit, és megfogadta, hogy mi nem válunk olyanokká, mint amilyenek ők - fogalmazta.

Lourdes például a főiskolát és a New York-i apartmanját is a saját költségből fizette.

- Úgy érzem, ha a szüleid fizetnek a te dolgaidért, akkor némi hatalmat adsz a kezükbe. Édesanyám igazi kontrollmániás, egész életében irányított engem. Muszáj volt függetlenítenem magamat tőle, miután elvégeztem a középiskolát.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Madonna sokkal szigorúbb az átlagszülőknél, például amikor még kicsi volt, a tévét sem nézhette.

Soha véget nem érő azoknak a dolgoknak a listája, amiket gyerekként nem tehettem meg!

A gyermekeinek igyekszik minden életbölcsességét átadni.

- Nemrég mondott nekem valamit, ami nagyon megragadott. Annyira aggódtam mostanában a tisztességes megélhetésért, és amiatt, hogy még jobb körülményeket teremtsek magamnak annál, mint akkor, amikor lediplomáztam, és nem kerestem sok pénzt. Erre ezt mondta: „Ne feledd, ez a sz*r nem igazi. Ne a pénzről, az arcodról vagy arról szóljon az egész élet, hogy mennyire dögös vagy. Az a fő lényeg, hogy mit hozol a világba, és mit hagysz magad után.” Ez mindig felébreszt, amikor túlságosan belefogok mindenbe.

A személyiségéről így mesélt:

 - Valószínűleg ő a legkeményebben dolgozó ember, akit valaha láttam. Ezt sajnos nem örököltem. Az irányítási problémáit sikerült elsajátítanom tőle, de a munkamorálját nem.

GettyImages-494171282
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

Az interjúból az is kiderült, hogy igazi éjszakai bagoly, akár hajnali kettő órakor is képes még berakni egy filmet, hogy azt megnézze.

- Bármikor, amikor nála alszom, hajnali háromig föl-le járkál a házban. Én ilyenkor rászólok, hogy mégis mit művel, feküdjön már le aludni - árulta el édesanyja meglepő szokását.

Michael Jackson lánya, Paris

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Michael Jackson lánya.

Ámulunk Michael Jackson 23 éves lányának új modellfotóin: Paris az egyik nagy divatcég arca lett

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük