Madonnáról és Sean Pennről intim dolgot leplezett le a színész: az énekesnő sosem bocsátotta ezt meg neki

Rupert Everett Red Carpets and Other Banana Skins című könyvében írt Madonnáról és exférjéről.

Madonnáról és Rupert Everett kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha szétnézünk Hollywoodban, rengeteg sztárpárral találhatjuk szembe magunkat, ám nem csak szerelmek szövődnek az álomgyárban, legendás barátságok is köttetnek.

Madonna  és Rupert Everett ezt a tábort erősítették. A ’80-as évek eleje óta egymás legnagyobb bizalmasai voltak. Közös fotóikon látszott az összhang, a lesifotósok gyakran kapták le őket ölelkezve vagy éppen kézen fogva, ha együtt jelentek meg valahol.

Madonna és Rupert Everett barátsága

Ez az idill egészen 2004-ig tartott, ekkor jelent meg a színész Red Carpets and Other Banana Skins című életrajzi könyve, melyben a filmvilág sikamlós történeteiről rántotta le a leplet. Olyan sztárok nevei bukkantak fel a botránykönyvben, mint Elizabeth Taylor, Donatella Versace, Sharone Stone vagy éppen Madonna és exférje, Sean Penn. Utóbbi párosról meglehetősen intim sztorit osztott meg. A ’80-as évek közepére repítette vissza olvasóit, amikor Madonna és a színész még csak randizgatott egymással. 

madonna s
Fotó: Laura Luongo / Getty Images Hungary

„Kint hatalmas szélvihar tombolt, Sean és én egy étteremben vártunk rá. Egyszer csak egy széllökés kicsapta a helyiség ajtaját, és akkor ott termett ő, maga a Szeplőtelen Fogantatás” - fogalmazta meg a kötetben.

„Harsány volt, de kiegyensúlyozott, elegáns, ugyanakkor közönséges. Úgy festett, mint egy igazi filmcsillag a szív alakú ajkaival, miközben egyértelmű volt, hogy a vacsora egy pontján az asztal alatt kényeztette Seant.”

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a színész ezek után irományában még ódákat zengett arról, hogy az énekesnő lábai előtt hevertek a férfiak, már nem tudta szépíteni a dolgot. Madonna teljesen kiakadt, miután elolvasta, mit írt róla a legjobb barátja, ezek után teljesen elveszítette a bizalmát.

madonna rupert everett
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A két híresség azóta sem állt szóba egymással. A 61 éves színész október elején nyilatkozott arról, mennyire hiányoznak neki azok az idők, amikor még beszélőviszonyban voltak.

- Már nem tartjuk a kapcsolatot, ami nagyon hiányzik. Ő egy csodálatos ember, izgalmas időszak volt, amikor részese volt az életemnek. Nemcsak legjobb barátja voltam, de hatalmas rajongója is - árulta el a Daily Mail interjújában.

Madonna hasonmása

Tervben van, hogy hamarosan megfilmesítik Madonna életét, egy ilyen ikonikus előadót megszemélyesíteni igazán megtisztelő feladat, nem csoda, hogy a 13 okom volt című sorozatból ismert Anne Winters mindent megtett annak érdekében, hogy felhívja magára a készítők és az énekesnő figyelmét. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít az énekesnőre.

Kiköpött Madonna ez a színésznő: fotóin az énekesnő is csak ámult

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük