Madonna tinikori fotót posztolt: sötétbarna loknikkal nem biztos, hogy felismered

Így festett a hírnév előtt a pop királynője.

Madonna tinikori fotót posztolt: sötétbarna loknikkal nem biztos, hogy felismered
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány miatt rengeteg sztárnak kellett lemondania a fellépéseit, viszont minden rosszban van valami jó, így marad idejük nosztalgiázni. Madonna is felcsapta a családi albumot, és olyan fotón mutatta meg magát, amit még sosem láthattunk.

A 61 éves sztár az Instagram-oldalára töltötte fel a képet, ami még tinédzser korában készült róla. 

Így nézett ki Madonna tiniként

Ha nem tudnánk, hogy ő pózol a posztban, fel sem ismernénk rajta, sötétbarna loknikkal látható a felvételen, és az alakja sem annyira durván izmos, mint manapság. A vonzó kisugárzása azonban akkoriban is megvolt, dívaként pózolt a család házának udvarában Michiganben.

15 milliós követőtáborral rendelkezik, akik nem tudtak elmenni szó nélkül amellett, hogy már fiatalon is micsoda bombázó volt a kedvencük. Van, aki azt írta: „szépséges már a kezdetektől". Míg mások szerint az énekesnő túl menő volt átlagos diáklánynak.

madonna 1984
Fotó: Getty Images Hungary

Nem csak a múlt kincseit kutatja, amíg tart a karantén, oldalán több nemes ügyre hívja fel a figyelmet. Jelenleg részt vesz az All in Challenge-ben, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsön olyan jótékonysági szervezeteknek, mint a Meals on Wheels vagy a No Kid Hungry.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

. Protect Inmates and Prison Staff as well. Lives are at stake. #covid19 #staysafe

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Az adományozók nyerhetnek is, méghozzá nem akármit: a pop királynője felajánlotta azt a dzsekit, amelyet a Madame X elnevezésű turnéján viselt. Sőt a szerencsést személyesen keresi majd fel telefonon annak születésnapján, hogy elénekelje neki a Boldog születésnapot című dalt.

Madonna lánya

23 évesen igazi bombázó a gyönyörű Lourdes. Édesapja, Carlos Leon sötét tónusait örökölte, Madonna sugárzó szépségével vegyítve a lány külseje valóban lélegzetelállító. Ha közelebbről megnézzük arcát, szépségén kívül még valamit felfedezni vélünk, egy világsztárra is emlékeztetnek a vonásai, aki nem más, mint Lady Gaga. 

Kiköpött Lady Gaga - Madonna 23 éves lánya kísértetiesen hasonlít a legendás énekesnőre

Lourdes nemcsak külsőleg hasonlít az énekesnőre, de ugyanolyan provokatív is.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük