Kiköpött Lady Gaga - Madonna 23 éves lánya kísértetiesen hasonlít a legendás énekesnőre

Lourdes nemcsak külsőleg hasonlít az énekesnőre, de ugyanolyan provokatív is.

Madonna lánya Lady Gaga
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes egészen tinikoráig rendszeresen szerepelt az újságok hasábjain, hiszen édesanyját büszkén kísérte el vörös szőnyeges események sorára. Ahogy idősödött azonban, úgy kezdett el távolodni a médiától, hogy felnőtt korára teljesen leritkuljanak nyilvános megjelenései. 

23 évesen igazi bombázó a gyönyörű Lourdes. Édesapja, Carlos Leon sötét tónusait örökölte, Madonna sugárzó szépségével vegyítve a lány külseje valóban lélegzetelállító. Ha közelebbről megnézzük arcát, szépségén kívül még valamit felfedezni vélünk, egy világsztárra is emlékeztetnek a vonásai, aki nem más, mint Lady Gaga

Lady Gaga kiköpött mása

Szájuk és szemük formája is szinte teljesen ugyanolyan. Különös véletlen, hiszen köztudott, hogy az énekesnő és Madonna viszonya tartogatott némi feszültséget magában. 2011-ben botrány robbant ki köztük, a 61 éves sztár megvádolta kolléganőjét azzal, hogy Born This Way című dalát teljes mértékben az ő 1989-es Express Yourselféről másolta.

Lourdes nem csak külsejével idézi vissza Lady Gagát, viselkedésük is hasonlóságot tanúsít. Az Oscar-díjas sztárnak szinte védjegye a polgárpukkasztás, merész videóklipjeivel és keveset takaró fellépőruháival sokszor került a figyelem középpontjába. Elég csak megemlíteni a 2010-es MTV Music Video Awards díjátadón viselt húsruháját, ami sokaknál vágta ki a biztosítékot, de a Breki, a béka plüssökből kirakott ruhájára is sokáig emlékezni fogunk. Lourdes édesanyja sem épp a visszafogottságáról híresült el, koncertjei mindig bővelkednek a túlfűtött táncmozdulatokban és lenge ruhadarabokban.

Úgy tűnik, a megbotránkoztatás Lourdes-tól sem áll távol. A Desigual nevű spanyol márka divatshow-ján kavart nagy port fellépésével. A rövid előadás a multikultúrára és az elfogadásra volt hivatott felhívni a figyelmet, amit enyhén szólva bevállalós köntösben valósítottak meg. Madonna lányának testét például alig takarta valami.

Lourdes korábban sem volt szégyenlős

Tavaly a Luar márka 2019-es tavaszi/nyári kollekciójának egyik ruhájában pózolt, ami nem sokat bízott a fantáziára: még a mellbimbója is tökéletesen látható volt a szexis darabban. Szerencsére a ruha alsó része egy kicsit szofisztikáltabb volt, így arról a tájékról semmije nem villant ki.

Madonna lánya mellbimbót villantott - Lourdes nem takargatta magát

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük