Összenőtt szemöldökű kislányból bombázó - Madonna lánya egyre dögösebb

Friss fotókon a 22 éves Lourdes Leon.

lourdes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes Leon szinte a szemünk előtt nőtt fel. Már kiskorában hozzászokott a kamerákhoz, hiszen híres édesanyja nyomában folyton ott voltak a paparazzók. Emellett pedig az énekesnő nem egy vörös szőnyeges eseményre vitte el lányát.

Lourdes nem a klasszikus, szép kislányok közé tartozott, hiszen össze voltak nőve a szemöldökei, de persze, amikor belépett a tinédzserkorba, korrigálta ezt az apró szépséghibáját. A kamaszkor pedig külsejét tekintve előnyére vált, ugyanis gyönyörű nővé cseperedett. A 22 éves, fiatal lány különleges szépségére még a divatipar is felfigyelt, 2018-ban Rio Uribe divatbemutatóján debütált modellként, 2019-ben pedig a Miu Miu kérte fel, hogy legyen a márka új kampányának egyik arca - természetesen ezt is vállalta.

Lourdes egyébként nagyon hasonlít a fiatalkori Madonnára, le sem tagadhatná híres édesanyját. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű lett a világsztár legidősebb lánya.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük