Fotókon Pamela Anderson jóképű fiai - Brandon és Dylan irtó dögös pasik lettek
Pamela Anderson fiai a divatszakmában dolgoznak.

pamela-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legbotrányosabb sztárpárja Pamela Anderson és Tommy Lee volt: frigyük ideje alatt rendszeresek voltak a veszekedések, ráadásul még egy szexvideó is kikerült róluk. Számtalan alkalommal elváltak az útjaik egymástól, majd újra összejöttek, igazi se veled, se nélküled szerelem volt az övék. Viharos kapcsolatukból két fiú született, Brandon Thomas Lee 1996-ban, Dylan Jagger Lee pedig 1997-ben jött a világra.

A testvérek mára felnőttek, és mind a kettejüknek sikerült jó géneket örökölni a szüleiktől, ugyanis piszkosul sármos pasivá váltak. Nem véletlen, hogy a modellszakma is felfedezte őket, mind a ketten együttműködtek már nagy világmárkákkal, ilyen volt például a Dolce & Gabbana, a Philipp Plein vagy a Hugo Boss. Mind a ketten szerepeltek már címlapokon, így úgy tűnik, hogy a húszas éveik elején járó fiúknak bejött az élet. Brandon például színészkedni kezdett a modellkedés mellett, míg Dylan zenészként tevékenykedik.

A két testvér viszonya nagyon jó, Kaliforniában, Malibuban vettek együtt egy közös otthont, ott élnek jelenleg. Édesanyjukkal is remek viszonyt ápolnak, aki legutóbbi interjújában kifejtette, mennyire hiányoznak neki a fiai, hiszen az egykori Baywatch sztárja Franciaországban kezdett új életet. A tavalyi évben az idősebb fiú, Brandon és édesapja között volt egy kis botrány, még 2018 márciusában összeverekedtek, végül decemberben sikerült rendezni az ellentéteiket, és kibékültek egymással.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek Pamela Anderson fiai.

Ezt is szeretjük