18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Madonna lánya mellbimbót villantott - Lourdes nem takargatta magát

A Vouge szervezte CFDA-gálán teljesen átlátszó ruhába bújt.

Nem esett messze az alma a fájától: a 22 éves Lourdes Leon éppen olyan bevállalós, mint híres anyukája, a popkirálynő, Madonna. A sztárcsemete a Vogue és a CFDA közös gáláján egy elképesztően bevállalós ruhában jelent meg, ami nem sokat takart el intim részeiből.

Ilyen merész ruhát húzott

Lourdes a Luar márka 2019-es tavaszi/nyári kollekciójából választott egy hófehér ruhát, ami nem sokat bízott a fantáziára: még a mellbimbója is tökéletesen látható volt a szexis darabban. Szerencsére a ruha alsó része egy kicsit szofisztikáltabb volt, így arról a tájékról semmije nem villant ki.

Lourdes egyébként lelkes híve a Free the Nipple - azaz a Szabadítsuk fel a mellbimbókat - mozgalomnak, melynek tagjai azért küzdenek, hogy a nők se szégyelljék mutogatni ezt a testrészüket, hiszen, ha a férfiak közszemlére tehetik a strandon a csupasz mellkasukat, akkor a nők miért ne tehetnék.

Madonna nagyon büszke szabad lelkű, vagány, lázadó lányára, aki nem is hasonlíthatna rá jobban. Ellen DeGeneres talk show-jában legutóbb ezt mondta Lourdes-ról:

- Ő a mindenem, a fény az életemben. A fiatalkori önmagamat látom benne. Majd' belehaltam, amikor elment az egyetemre, és amikor felhív, hogy "Anyu, úgy hiányzol", akkor majd' kiugrom a bőrömből örömömben, hogy ez az, még kellek a pici lányomnak - nyilatkozta a műsorban.

Összeállításunkban megnézheted Lourdes legfrissebb fotóit!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük