18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Jennifer Lawrence óriásit villantott a premieren - Nem is vette észre a bakit

Merész ruhája miatt pórul járt a színésznő.

Jennifer Lawrence tegnap este egy elképesztően szexi ruhában érkezett legújabb filmje, a Vörös veréb New York-i premierjére, azonban ráfázott a merész darabbal: az estélyi sokkal többet mutatott belőle, mint szerette volna.

Hatalmasat villantott

A színésznő magabiztosan lépett a vörös szőnyegre, azonban kifogott rajta a ruha áttetsző dekoltázsrésze - mivel csak pántok takarták a kebleit, elég volt egyetlen rossz mozdulat, és ki is villant a cicije a felsőből.

Szegény észre sem vette, hogy villantott, amíg nem figyelmeztették, bár akkor sem zavartatta magát: nevetve feljebb húzta a ruháját, és pózolt tovább, mintha mi sem történt volna. Képes összeállításunkban megnézheted a pórul járt színésznőről készült fotókat!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük