18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Jennifer Lawrence óriásit villantott a premieren - Nem is vette észre a bakit

Merész ruhája miatt pórul járt a színésznő.

Jennifer Lawrence tegnap este egy elképesztően szexi ruhában érkezett legújabb filmje, a Vörös veréb New York-i premierjére, azonban ráfázott a merész darabbal: az estélyi sokkal többet mutatott belőle, mint szerette volna.

Hatalmasat villantott

A színésznő magabiztosan lépett a vörös szőnyegre, azonban kifogott rajta a ruha áttetsző dekoltázsrésze - mivel csak pántok takarták a kebleit, elég volt egyetlen rossz mozdulat, és ki is villant a cicije a felsőből.

Szegény észre sem vette, hogy villantott, amíg nem figyelmeztették, bár akkor sem zavartatta magát: nevetve feljebb húzta a ruháját, és pózolt tovább, mintha mi sem történt volna. Képes összeállításunkban megnézheted a pórul járt színésznőről készült fotókat!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük