Madonna kínos Photoshop-bakit vétett: egy rajongója leplezte le
Madonna még 2015-ben szerkesztette rá a fejét egy másik ember testére.

madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években számos hírességet buktattak le a rajongók, ugyanis többen, mielőtt kitették volna a fotóikat, komoly retusálási munkálatokat végeztek a képeken.

A bulvárlapok Madonna esetét kapták fel még tegnap, az énekesnő még 2015-ben photoshopolta az arcát egy fiatal lány, Amelia Goldie testére. A lány a TikTok-csatornáján osztotta meg ebben a hónapban ezt a pár évvel ezelőtti esetét, amit a sajtó is felkapott, a Buzzfeed még interjút is készített Goldie-val.

Madonna kínos Photoshop-bakija

Amelia Goldie TikTok-posztja pillanatok alatt elterjedt a közösségi platformon, és már több mint kétmillióan megnézték, egyébként erről az ominózus képről van szó. Jobboldalt az eredeti kép látható, baloldalt Madonna átszerkesztett képe. A popdíva fotóján jól látszik, hogy a testhez képest a fejmérete jóval nagyobb.

madonna-1
Fotó: Instagram/Amelia Goldie

A 28 éves lány az amerikai lapnak elmondta, amikor legelőször meglátta a saját testét az énekesnő arcával, egy viccnek gondolta az egészet, ám látta, hogy Madonna a hivatalos Instagram-oldalára posztolta ki a képet, ekkor esett le neki, hogy ezt bizony a popdíva tényleg komolyan gondolta.

- Instagramon keresztül kétszer is megpróbáltam felvenni a csapatával a kapcsolatot, de nem kaptam választ - mondta a lány a lapnak.

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) #ohno #madonna

♬ Oh No - Kreepa

Amelia persze nem haragszik Madonnára, de annak örült volna, ha a fotó alá megjelölték volna, hiszen lényegében a képen ő szerepel.

- Szerintem, ha valaki más testére rászerkeszted a saját fotód, és úgy állítod be, hogy azon a képen tényleg te vagy, az illető megérdemelné, hogy megemlítsék. Persze nem haragszom rá!

Érdekesség, hogy a lány nagy rajongója Madonnának, kedvenc dala tőle a Hung Up, amit kamaszként nagyon gyakran hallgatott.

A 2015-ös poszt egyébként még mindig elérhető Madonna hivatalos Instagram-oldalán, több rajongó a sztori hatására odakommentelt a photoshopolt felvétel alá.

"Ez nem volt szép tőled. Ne lopd le más emberek fotóit! Amúgy is nevetségesen fest így rajta az arcod!", "Mégis hogyan történhetett meg, hogy egy ennyire kőgazdag ember egy ilyen nevetségesen megszerkesztett képet posztolt?", "Ez szörnyű munka. A test kicsinek és összezsugorodottnak tűnik a fejhez képest. Az arányok borzalmasak lettek.", "Úristen, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen ember, aki legörgetett ehhez az ominózus fotóhoz! Nagyon furcsa, a szekunder szégyenérzet tényleg létezik" - írták.

Madonna hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, ki Madonna első számú hasonmása.

Ezt is szeretjük