Helen Mirren így fest reggelente - Smink nélküli arcát mutatta meg a 74 éves sztár
Helen Mirren smink nélküli képét imádják rajongói.

helen mirren cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren az egyik legelegánsabb színésznő, 74 esztendősen is fantasztikusan fest, amikor a vörös szőnyegre lép. Remek ízléssel válogatja meg ruháit, de nemcsak az öltözködésére, hanem a sminkjére és a hajára is gondosan odafigyel.

Sokak számára lehet példakép, hiszen ő a bizonyíték rá, hogy egy nő hetven fölött is lehet stílusos, ezen a területen a kor egyáltalán nem számít.

Helen Mirren smink nélküli fotója

A színésznő legújabb húzásáért odáig voltak rajongói, ugyanis megmutatta, hogyan fest reggelente. Természetesen egy gramm festék sem volt rajta. A képet jótékonysági célból készítette magáról, ezzel buzdította az embereket, hogy adakozzanak egy olyan alapítványnak, ami a koronavírusos betegeken segít.

Többen megdicsérték, mennyire kedves gesztus tőle, hogy így hívja fel az adakozásra a figyelmet, sokan pozitív szavakkal illették külsejét is. Helen Mirren egyébként azon sztárok közé tartozik, aki sosem feküdt kés alá, a természetes szépség híve napjainkban is.

2019-ben a Woman & Home magazinnak elárulta, hogyan is vélekedik a szépségről.

- Mélyen hiszek abban, hogy a szépség tényleg belülről fakad. Vannak azok a pillanatok, amikor jól kipihented magad, és úgy érzed, minden rendben van körülötted, hát nem ilyen helyzetekben vagy a legszebb? Sosem a külsőségek számítanak - magyarázta akkor a sztár. 

Persze évekbe telt, mire ezt a bölcsességet megtanulta, amikor fiatal volt, rendszeresen kételkedett a külsejében, de az idő elteltével rájött, hogy nem minden a külsőségekről szól. Ha a régi fotóit visszanézi magáról, a legtöbbet rettenetesnek gondolja amiatt, mert szerinte fiatalon túl sok sminket viselt. Ma már a kevesebb több elvét vallja, ha sminkelésről van szó.

Az arcápolási rutinja sem túl bonyolult, naponta öt percnél többet nem szán rá, miután arctisztítóval letörli magáról a sminket, bő vízzel átmossa az arcát, majd hidratálókrémet használ.

Ilyen gyönyörű nő volt fiatalon Meryl Streep

Képes összeállításunkban megnézheted Meryl Streep fiatalkori fotóit.

Ezt is szeretjük