Madonna lánya kínos helyzetbe került a sztároktól hemzsegő gálán: Lourdes maga vallotta be

Lourdes Leon kínosan érezte magát a sok sztár között.

lourdes
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 13-án rendezték meg a divat egyik legnagyobb eseményét, a MET-gálát, ahova a sztárvilág krémjét is meghívták.

Idén Madonna modell lánya, Lourdes Leon is kapott meghívót, a 25 éves szépség pedig el is ment az eseményre, az ott tapasztalt dolgokról az Interview magazinnak adott interjújában mesélt.

Madonna lánya kínos helyzetbe került a MET-gálán

Lourdes egy pink Moschino estélyiben keltett feltűnést a New Yorkban megrendezett jótékonysági gálán, a ruháját Cher inspirálta. Bár a vörös szőnyegen úgy pózolt, mint azok a hírességek, akik több évtizede a szórakoztatóipar berkeiben mozognak, ettől függetlenül Madonna lánya mégis idegennek érezte magát a többi híresség között.

GettyImages-1340135777
Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

- Nagyon hálás vagyok azért, hogy ott lehettem, bár ez volt az első alkalom, mégis nagyon őrült volt az egész. Betaszítanak téged egy hatalmas szobába azzal a sok hírességgel, és azt várják el tőled, hogy beszélgess és barátkozz velük, még akkor is, ha k***ára nem ismered őket. Ez viszont nem az én közegem - magyarázta a lapnak.

Bár az ember azt gondolná, hogy Madonna lánya rengeteg hírességgel jóban van, hiszen már kicsi kora óta hozzászokott a kamerákhoz, nem mellesleg édesanyjával rengeteg vörös szőnyeges eseményen jártak, de ez egyáltalán nincs így.

- Biztos vagyok benne, hogy szórakoztató, ha olyan ember vagy, aki sok híres emberrel barátkozik, de én nem ilyen vagyok. Nem tudtam, kivel kell most itt beszélnem. Olyan kínosan éreztem magam, hogy szó szerint fel kellett hívnom a barátomat az éjszaka közepén.

GettyImages-1340269001
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

A vacsorával minden rendben volt, Jeremy O. Harris drámaíróval és Irina Shayk modellel ült egy asztalnál. Mind a kettejüket tiszteli és kedveli, így az ő társaságukat élvezte. Irináról megjegyezte, hogy nagyon jó a humora.

A MET-gálán ilyen csinosak voltak az 50 feletti sztárok

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt az idei MET-gálán Donatella Versace, Sharon Stone, Gillian Anderson, Jennifer Lopez és Iman.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük