Madonna 20 éves fia sármos pasi lett: Rocco kiköpött mása az énekesnő exférjének
Madonna és a rendező, Guy Ritchie fia 2000. augusztus 11-én látta meg a napvilágot.

madonna-guy-ritchie-rocco-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna és második férje, a világhírű rendező Guy Ritchie 1999-ben ismerkedtek meg, amikor Sting feleségének vacsoráján épp egymás mellett kaptak helyet. Az esemény alatt egyből összehangolódtak, és ott helyben eldöntötték, lesz folytatása annak, ami elindult köztük.

A kezdeti szikra hatalmas szerelemmé nőtt. Egy esztendőn belül eljegyezték egymást, majd belefogtak a családalapításba. Fiuk, Rocco 2000. augusztus 11-én jött a világra. Ám a mesébe illő kezdeteket keserű folytatás követte. A sztárszülők 2008-ban jelentették be, megromlott a házasságuk, és benyújtották a válókeresetet. 

Madonna és Guy Ritchie 20 éves fia

Azóta túl vannak egy cseppet sem egyszerű váláson és egy kilenc hónapig húzódó gyermekelhelyezési peren. Az énekesnő és exférje sokáig csatároztak a bíróságon Rocco és két örökbe fogadott gyermekük, David Banda és Mercy elhelyezésén. A szülői felügyeleti jogot végül Richie nyerte meg 2016-ban. Mindeközben a cuki, mosolygós kisfiú, akit megismert a világ, piszkosul jóképű pasivá cseperedett. Húszéves korára kiköpött mása lett az édesapjának.

rocco-ritchie
Fotó: Getty Images Hungary

 A szívtipró srác épp olyan karizmatikus férfi lett, mint Ritchie, valamint örökölte tőle barna szemét és szép mosolyát is. Az öltözködési stílusában szintén hasonlít rá: Rocco is kedveli az úriemberstílust, mint azt ez a friss fotó is mutatja, amelyet 2021 májusában készítettek róla a szemfüles paparazzók.

Ennyire híres szülők gyermekeként Rocco nagyon korán hozzászokott ahhoz, hogy mindenhova lesifotósok követik. Egy ideig élvezte is mindezt. 13 és 15 esztendősen például csatlakozott édesanyja aktuális világkörüli turnéihoz, amelyeken háttértáncosként vett részt. Apja mellett pedig a színészkedést próbálta ki. 2009-ben a filmes egy statisztaszerepet adott neki a Sherlock Holmes első részében. 

Az elmúlt években azonban féltestvéréhez, Lourdeshez hasonlóan mellőzte a nyilvános szerepléseket. Távol tartja magát a közösségi médiától, 2016-ban törölte a 140 ezres követőt számláló Instagramját, és a szülei oldalain sem tűnik fel gyakran. 

Madonna lánya bikiniben

Madonna legidősebb gyermeke, Lourdes Leon már rég nem az a kislány, akire sokan emlékeznek. A világsztár 1996 októberében hozta őt világra, ma már modellként dolgozik, foglalkozásából adódóan remek formában tartja magát, igazi párductestű nő.

Ezt is szeretjük