Monica Bellucci 17 éves lánya pink estélyiben varázsolt el mindenkit: Deva egyre sikeresebb modell
Deva Cassel gyönyörű estélyiben lépett a kifutóra.

deva-cassel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korunk feltörekvő modelljei között több sztárcsemete is szerepel, ilyen például Cindy Crawford, Paul Walker, Madonna vagy éppen Monica Bellucci lánya.

Az olasz származású színésznő idősebbik gyermeke, Deva Cassel a Dolce & Gabbana egyik arca, az egyik parfümjüket is ő reklámozza. A világmárka vasárnap esti divatbemutatójára a tinédzsert is felkérte, hogy lépjen a kifutóra, a munkára természetesen igent mondott.

Deva Cassel is fellépett a divatbemutatón

A Velencében megtartott divateseményre több híresség elment, például Heidi Klum, Jennifer Lopez vagy éppen January Jones is ott volt az exkluzív vendégek listáján. Deva Cassel modellként vehetett részt az eseményen, a kifutón ezt a csinos, pink estélyit viselte. A virágokkal díszített kreációban úgy festett, akár egy hercegnő.

tk3s 62063074
Fotó: Manuele Mangiarotti / IPA / Northfoto

Sajnos a lesifotósok nem csináltak olyan felvételeket, amelyeken teljesen látszódna a ruha, ám amikor Bellucci lánya a kifutón vonult, arról készült egy rövid videó, amit az alábbi Instagram-posztban meg is tekinthetsz.

Deva már nagyon korán belekóstolhatott a szakmába, csupán 14 éves volt, amikor a népszerű olasz márka felkérte egy munkára, ezután ő lett hivatalosan is az egyik nagykövetük. Az elmúlt években olyan magazinok címlapjain láthatták viszont a rajongói, mint az Elle, a Harper's Bazaar vagy a Vogue. Bár már van saját keresete, természetesen a tanulást nem hanyagolja el.

- Ugyanúgy tanulok, így bonyolult időt találnom arra, hogy annyit dolgozhassak a divatiparban, amennyit szeretnék - mesélte az Ugolini oldalnak.

A legfőbb célja, hogy minél sikeresebben befejezze a tanulmányait, mert szeretne a modellkarrierjére koncentrálni. A lap azt is megkérdezte tőle, mennyire tartja fontosnak az egészséges életmódot.

- Odafigyelek arra, hogy folyamatosan hidratáljak. Crossfitezek és szörfözök, ezeket a sportokat nagyon imádom. Szórakoztatóak, és jó formában tartanak.

Sztárok a Dolce & Gabbana velencei show-ján

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viseltek a hírességek a Dolce & Gabbana divatshow-ján.

Ezt is szeretjük