Madonna szakított a 35 évvel fiatalabb párjával: emiatt ment tönkre a 3 évig tartó kapcsolatuk
Madonna és Ahlamalik Williams nem a túl nagy korkülönbség miatt szakított.

madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonnáról és a nála 35 évvel fiatalabb háttértáncosáról, Ahlamalik Williamsről még 2019 őszén derült ki, hogy randiznak egymással, a pop koronázatlan királynője rendszeresen posztolt közös képeket kettejükről Instagram-oldalára, bár sok kritika érte őket a nagy korkülönbség miatt, ők fittyet hánytak a kritikákra.

Látszólag jól megvoltak együtt, ám több külföldi oldal, köztük a Daily Mail, lehozta, hogy a páros szakított.

Madonna és Ahlamalik Williams szakított

A 63 éves énekesnő még 2015-ben ismerte meg a férfit, aki a Rebel Heart turné egyik háttértáncosa volt. Első találkozásuk után évekkel később szerettek csak egymásba. Többször mutatkoztak együtt, az alábbi, vörös szőnyeges fotó 2021 őszén készült róluk.

GettyImages-1342428658
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

A Daily Mail kiszúrta, hogy Madonna egy elég beszédes idézetet rakott ki a 24 óráig elérhető Instagram Storyjába: "A karma törvénye úgy szól, ha valaki nem megfelelő számodra, Isten folyamatosan arra használja az illetőt, hogy megbántson téged, mindezt addig, amíg elég erős nem leszel ahhoz, hogy elengedd őt."

A The Sun közeli forrásoktól tudta meg, miért szakítottak. Nem a nagy korkülönbség vert éket közéjük.

- Ahlamalikkal már egy ideje se veled, se nélküled volt a kapcsolata. Szeretik még egymást, de a különválás mellett döntöttek. Még most is jóban vannak, és nincs sértődöttség, de mindketten nagyon máshol tartanak az életükben. A turnén és a karanténidőszak alatt is hónapokat töltöttek együtt, de Ahlamalik kiköltözött Madonna otthonából - fogalmazta.

Hozzátette, mindketten a saját munkájukkal foglalták le magukat, így viszont nehéz volt fenntartaniuk a tüzet.

Az énekesnő a szakítás óta sokkal elfoglaltabb lett, rendszeresen eljár, hogy találkozzon a barátaival és a családtagjaival. Az életrajzi filmjén és új zenéken dolgozik.

Madonna lányából modell lett

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös Madonna modellként dolgozó lánya, Lourdes.

Ezt is szeretjük