Az Alkonyat-filmek gyereksztárja volt - A 20 éves Mackenzie Foy gyönyörű nő lett

A filmben Edward és Bella lányát, az emberfelettien szép Renesmee-t játszotta.

mackenzie-foy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mackenzie Foyt egy világ zárta a szívébe, mikor az Alkonyat - Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, hiszen a félig vámpír, félig ember Renesmee ismertetőjegye különleges szépsége volt.

Az ifjú sztárra kis korától kezdve felfigyeltek, háromévesen már modellként dolgozott, olyan neves divatmárkák alkalmazták, mint a Gap, a Polo Ralph Lauren vagy a Guess. Az Alkonyat hozta meg számára a hírnevet, és a film bemutatója után egyre nagyobb szerepeket kapott.

Mackenzie Foy gyönyörű nő lett

Ő alakíthatta Matthew McConaughey lányát a Csillagok között című sci-fiben, azután 2018-ban már főszerepet kapott. A diótörő és a négy birodalomban Clarát alakította, aki karácsony estéjén egy mágikus világban találja magát. 

mackenzie foy
Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

Olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Helen Mirren, Keira Knightley vagy Morgan Freeman, akiket egytől egyig lenyűgözött a lány elhivatottsága, például kaliforniai születése ellenére elsajátította, hogyan kell tökéletes angol akcentussal beszélni. 

A húszéves szépségnek ez még csak a kezdet, jelenleg is javában dolgozik, a 2020-ban megjelent filmjének címe Black Beauty, amelyben egy igazi hollywoodi ikonnal, Kate Winslettel játszik együtt. Jelenleg a The Man Who Saved Paris című alkotást forgatja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you so much @miumiu for such an incredible evening!

Mackenzie Foy (@mackenziefoy) által megosztott bejegyzés,

Ő nem erősíti azon gyereksztárok táborát, akik mindenáron maguk mögött akarják tudni azt a szerepet, amivel hírnevet szereztek maguknak. Sőt, ha esetleg folytatást kapna karaktere története, nyitott lenne, hogy újra magára öltse Renesmee figuráját.

A forgatásra is szívesen emlékszik vissza, hiszen nemcsak a karrierje számára volt mérföldkő, de a gyerekkorának is meghatározó korszaka volt az az időszak.

- Csak kilencéves voltam, amikor az egész elkezdődött. Visszatekintve azt hiszem, szimplán csak rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem egy ilyen produkciónak, megismételhetetlen élmény volt. Azokat az emlékeket sosem felejtem el - áradozott a Hollywood Life interjújában.

A Hetedik mennyország cuki kislánya, Mackenzie Rosman

Képes összeállításunkban megnézheted a Hetedik mennyország gyerekeinek akkor és most fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük