Ő volt Terminátor gyereksztárja - Fel nem ismernéd a John Connort alakító Edward Furlongot

A drogok és az alkohol rányomták a bélyegüket a sztár külsejére.

edward-furlong-2019-terminator-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Terminátor című akciófilm hatalmas sikert aratott a nyolcvanas években: máig mindenki ismeri Arnold Schwarzenegger nagy mondásait, mint a "Még visszatérek" vagy az "Hasta la vista, bébi". Olyannyira népszerű volt, hogy az első rész után még négy folytatást kapott - bár ezek meg sem közelítették a kezdeti sikereket.

Így néz ki ma John Connor

Idén egy újabb epizóddal álltak elő, mely a Terminátor: Sötét végzet címet kapta. Ebben az eredeti szereplők is visszatérnek - Schwarzenegger újra eljátszhatja az ikonikus karakterét, Linda Hamilton is visszatér, mint Sarah Connor, sőt, filmbeli fiát, John Connort is sikerült leszerződtetni, akit Edward Furlong alakított a második részben.

edward-furlong-2019-terminator-1
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Furlong élete sajnos nem alakult a legjobban: sok hollywoodi gyereksztárhoz hasonlóan ő is hamar lecsúszott a lejtőn, és a drogokban és alkoholban kereste a vigaszt. 2001-ben majdnem bele is halt az addikciójába, kórházba került túladagolás miatt. 2006-ra úgy tűnt, végleg kimászott a gödörből, hiszen rátalált a szerelem a gyönyörű színésznő, Rachael Bella oldalán, akit az év áprilisában feleségül is vett.

Szeptemberben már a kisfiuk, Ethan Page is megérkezett, azonban a boldogság nem volt hosszú életű. 2009-ben Bella beadta a válási papírokat, amikor kisfiuk drogtesztje pozitív eredményt hozott: Furlong bedrogozta az alig hároméves gyermeküket. Innentől csak felügyelettel látogathatta a fiát, 2013 májusában pedig még ezt a jogot is elvették tőle, amikor volt felesége erőszakos és agresszív viselkedése miatt távoltartási végzést kért - és kapott - ellene. Egy későbbi barátnőjét is megverte, börtönbe is került a tette miatt.

edward-furlong-2019-terminator-2
Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

Azóta megpróbálta helyrehozni az életét, és leszokni a drogokról, ezért a rendezők adtak neki egy esélyt, hogy szerepelhessen az új Terminátorban. Reméljük, ezúttal sikerül jó útra térnie.

Sarah Connor is nagyon megváltozott

A Sarah Connort alakító Linda Hamilton sem úgy néz már ki, mint az akciófilm idején - nézd meg a friss fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük