Így néz ki ma a Huncutka kislánya - Alisan Porter dögösebb mint valaha

A cserfes, göndör hajú kislány mára érett, bombanő lett.

huncutka-cover-jo
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán még sokan emlékeznek az 1991-ben bemutatott Huncutka című nagy sikerű romantikus-vígjátékra, benne az édes és cserfes, kócos hajú árva kislánnyal, aki célként tűzte ki maga előtt, hogy hajléktalan apukáját összeboronálja egy csinos és kedves feleségjelölttel.

A főszereplő megformálója, Alisan Porter mindössze tízéves volt, amikor magára ölthette Huncutka karakterét, a kislány akkoriban azonban már tapasztalt előadónak számított – még hároméves korában fedezte fel egy ügynök az énektehetségét, ötévesen pedig megnyerte a Star Search tehetségkutató versenyt. A film után szinte tudatosan kerülte a reflektorfényt, jó ideig nem lehetett a vásznon látni, a szüleivel Connecticutba, majd 18 éves korában New Yorkba költöztek, ahol már Broadway-meghallgatásokra járt és szerepeket kapott: olyan előadásokban szerepelhetett, mint a Footloose vagy a The Ten Commandments: The Musical.

alisan

A színésznő egy ideje életmódblogjával is reflektorfénybe került, ahol életéről vallott a rajongóknak. Kiderült, annak ellenére, hogy próbálta távol tartani magát a sztárságtól és csillogástól, a Hollywood-i gépezet őt is beszippantotta, alkohol- és drogproblémákkal küszködött. Csupán négy év után, 2007-ben lett tejesen tiszta. A színésznőnek azóta két gyermeke született szakmabeli párjától, Brian Autenrieth-től, akivel 2012-ben házasodott össze, majd 2017-ben el is vált.

2016-ban nagyot fordult vele a világ, megnyerte a Voice tehetségkutató verseny tizedik évadát, Christina Aquilera mentorálásával. Az élő show-k alkalmával elképesztő átalakuláson esett át, cserfes kislányból bombanővé alakult. Ráadásul a 38 esztendős sztár akár 10 évet is letagadhat korából.

Fotókon mindenki Kevinje, Macaulay Culkin

Macaulay Culkinra, a Reszkessetek, betörők! Kevinjére 2017-ben újra rátalált a szerelem. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma az egykori gyereksztár.

Ezt is szeretjük