Louis de Funès unokájától leesik az állad: Charles irtó helyes pasi lett

Charles görög isteneket megszégyenítő fényképeket posztol a közösségi oldalaira.

Louis de Funès unokája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Louis de Funès, a híres francia komikus olyan ikonikus alkotásokhoz adta a nevét, mint a Fantomas, a Szárnyát vagy combját? vagy A csendőr és a földönkívüliek. 

Első felesége egyetlen fiúval, Daniellel ajándékozta meg, és a Jeanne Augustine Barthélémyvel kötött frigyéből is két fia született. 

Louis de Funés unokája, Charles

Patrick 1944-ben, Olivier 1949-ben jött a világra. Kisebbik fiára, Olivierre a szerelem 1977-ben talált rá, ekkor kötötte össze az életét gyermekei édesanyjával. Dominique Watrin két fiút és lányt szült neki, akik szintén felnőttkorba léptek már. Kisebbik fiuk, Charles nagyon sármos férfivá érett, akiért minden nő bolondul.

A szívtipró igézően kék szemeivel és kisportolt testalkatával megőrjíti a kommentelőket, akik alig várják, mikor kerül fel egy újabb dögös kép a férfiról. Charles szemmel láthatóan élvezi a nők figyelmét, hiszen rendszeresen oszt meg olyan fényképeket, amelyeken igazi herceghez méltó módon néz a kamerába.

Legtöbbször gyönyörű, francia tájakról jelentkezik be a közösségi felületein, látszik, hogy nagyon szeret utazni és kiélvezni az élet minden egyes percét. Luxusautók, tenger, sármos mosolyok, és a kommentelők máris felrobbantják a lájkokkal és dicséretekkel az oldalát.

Adottságai ellenére őt egyáltalán nem vonzotta a színjátszás, a közösségi médiában posztolt tartalmai elárulják, hogy üzletemberként keresi a kenyerét, jelenleg két cég tulajdonosa. 

A Mobile Outfitters nevű vállalkozása telefonokkal és azok tartozékaival foglalkozik, a másik cég pedig Rivolta! néven vált népszerűvé, és ízletes pizzákat kínál. 

Louis de Funès  fiatalkori fotón

A legnépszerűbb és legsikeresebb francia nevettetőre, az 1983-ban elhunyt Louis de Funès-re sokan már csak őszes, kopaszodó hajjal emlékezhetnek, pedig fiatalon kifejezetten jóképű férfi volt.

Louis de Funés fiatalkori fotója – Ilyen jóképű pasi volt a francia színész

Louis de Funés így nézett ki, mielőtt óriási népszerűségre tett volna szert.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük