Louis de Funés fiatalkori fotója – Ilyen jóképű pasi volt a francia színész
Louis de Funés így nézett ki, mielőtt óriási népszerűségre tett volna szert.

funes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legnépszerűbb és legsikeresebb francia nevettetőre, az 1983-ban elhunyt Louis de Funés-re sokan már csak őszes, kopaszodó hajjal emlékezhetnek, pedig fiatalon kifejezetten jóképű férfi volt.

A legviccesebb rendőr, Lütyő őrmester, azaz Louis de Funés karrierje az ötvenes években indult be igazán, akkor már bőven 30 felett járt a komikus. Az eredetileg Louis Germain David de Funès de Galarza néven született színész élete során több mint százharminc filmben szerepelt, esetlenségével, lebilincselő gesztusaival és mimikájával hamar a nézők kedvencévé vált.

Annak ellenére, hogy ő lett minden idők egyik legismertebb francia színésze, filmes és színpadi karrierje nagyon nehézkesen indult be: többször is elbocsátották, egy ideig zeneiskolában tanult, majd bárzongoristaként kereste a kenyerét. Először színházban bizonyított, majd pedig a mozivásznon is. Első filmszerepét 1946-ban kapta meg, majd 1958-ban jött az áttörés a Horgász a pácban című filmmel. Funés a hatvanas évekre már ünnepelt sztárrá nőtte ki magát, olyan klasszikusokban játszott, mint A Saint Tropez-i csendőr, az Egy kis kiruccanás, a Fantomas, Az ügyefogyott vagy a Szárnyát vagy combját. Utolsó filmjét, a Csendőr és a csendőrlányokat 1982-ben forgatta.

Lous de Funés ilyen jóképű pasi volt.
Lous de Funés ilyen jóképű pasi volt.
Fotó: Instagram.com/fansdefunes

Fiatalon ilyen jól nézett ki

A francia nevettetőről nincs sok fiatalkori felvétel az interneten, kár is érte, ugyanis nagyon jóképű volt. Az előkerült fotókon még nem is kopaszodott egyáltalán, sűrű, dús, fekete hajának és igéző pillantásának a hölgyek sem tudtak ellenállni. Élete során kétszer nősült, első feleségével csupán 6 évig voltak együtt, tőle született Daniel fia, majd a színész 1943-ban újraházasodott, Jeanne Augustine Barthélémynek két fiút köszönhetett, Patricket és Olivier-t.

Louis de Funés fia is jóképű

Louis de Funés fia nagyon hasonlít az elhunyt sztárra. Meglepődsz a fotóin!

 

Ezt is szeretjük