Sean Connery lányunokáján ámulunk: a 25 éves Saskiából gyönyörű nő lett
Fotókon mutatjuk Sean Connery ritkán látott lányunokáját, Saskiát.

sean-connery-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery október 31-én hunyta le örökre a szemeit, a kilencvenéves legenda halála az egész világot megrázta. Szerettei közül imádott lányunokája, Saskia Connery halála napján rengeteg aranyos felvételt töltött fel kettőjükről, a 25 éves lány nagyon szoros kapcsolatot ápolt híres nagyapjával, őt tartotta a legjobb barátjának.

Ilyen gyönyörű Saskia Connery

Amikor Connery elhunyt, a publicistája a BBC-vel osztotta meg családja közleményét, amelyben nem egy, hanem két gyermekét említették meg. Jason Connery nevét jól ismerhetik a rajongók, sőt az interneten több helyen is az olvasható, hogy ő a sztár egyetlen fia, ám a hivatalos közleményben feltüntették Stephane Connery nevét is, akiről szinte semmi információ nem található a világhálón, annyira visszavonultan él a nyilvánosság elől. A férfi három lányt nevelt fel feleségével, Natashát, Samarát és Saskiát. Míg előbbi kettő Instagram-fiókja privát, utóbbi posztjai teljesen nyilvánosak, sőt, Saskia Connery több mint 21 ezer követővel rendelkezik közösségi oldalán.

A 25 éves lányból gyönyörű, felnőtt nő lett, aki gyakran posztol szeretett nagyapjáról, Saskia a James Bond sztárját mindig Sean Seannak nevezte csak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Saskia Connery.

Ezt is szeretjük