Ő Lorenzo Lamas csodaszép párja: a nők kedvencére 63 évesen talált rá a szerelem
Lorenzo Lamas úszik a boldogságban új kedvese oldalán.

lorenzo-lamas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamason mintha nem fogna az idő: a ’80-as évek szívtiprójának kikiáltott színésznek, nemhogy mit sem kopott a sármja, mintha az évek múlásával csak még vonzóbb lenne a megjelenése.

Lorenzo Lamas új barátnője

Bár éppen a napokban ünnepelte 63. születésnapját, korát aligha lehetne megtippelni friss fotóiról. A Falcon Crest, valamint a Renegade - A fejvadász című sorozatok sztárja jobb formában nem is lehetne. 

Bár valószínűleg sokat tesz azért, hogy megőrizze macsó külsejét, a szerelem is biztosan fiatalítja. Nem túlzás azt állítani róla, hogy reménytelenül romantikus lélek, hiszen ötször nősült már életében. 2018-as válása után pedig újból eltalálta Ámor nyila, szíve választottja ezúttal egy gyönyörű, szőke exmodell lett. A 36 éves Kenna Scottal az interneten ismerkedett meg 2020-ban. Le sem tagadhatná, hogy fülig szerelmes a nőbe, posztjaiban csak ikerlángjaként hivatkozik rá, és minden alkalmat megragad arra, hogy az egekbe magasztalja.

„Egyszerűen hihetetlen, hogy egy pillanat alatt milyen kötődés alakulhat ki, ha a megfelelő emberrel találkozol. Miután egy közös barátunk oldalán egymásba botlottunk, utazásunkat a telefonon keresztül kezdtük el. Rögtön két órán át csevegtünk, majd szinte napi rutinná váltak a FaceTime-beszélgetések. A szívemmel már ekkor tudtam, hogy megvan köztünk a kémia, de a fizikai kötődést egészen addig nem tapasztalhattam meg, amíg bele nem egyezett a személyes találkába. Amikor először átöleltem, rögtön tudtam, hogy megtaláltam a lelki társam” - fogalmazta meg az Instagramon 2020 decemberében.

Képes összeállításunkban mutatjuk a gyönyörű nőt, aki rabul ejtette Lorenzo Lamas szívét.

Ezt is szeretjük